reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Oj jakie mam tyły:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. My jak najbardziej też się piszemy - tzn 2 dorosłe osoby, Igor i Maja :-) Już piszę Forever do Ciebie na priv, bo nie łapię o co z tymi strojami chodzi :zawstydzona/y:

reklama
Izabela34-wpisana :-) Ze strojami - Traschka robi.... no właśnie jak to się nazywa :zawstydzona/y:, ale coś do przypinania a kolorem zlotowym naszym i dzieciaczków jest zielony
Więc na dzień dzisiejszy:
1.Mrsmoon - tylko z Mają czy i ze Slubnym ?
2.Dubeltówka86 - 2 + 2 - pokoik 2 czy 3 os. chcecie ?
3.Asinka85 - w ile sztuk ?
4.Doris :- ) - 2 + 1
5.Silva - 2 + 1
6.Nutria - 1 + 2 lub 2 + 3 ilo osobowy pokoik ?
7.Traschka 2 + 1
8.Zebrra - mogę pisać 2 + 3 ? ilo osobowy pokoik dla Was - 4 ?
9.Aestima - 2 + 1
10. Madzioolka 2 + 1
11. AGATA R - samotny biały żagiel ;-)
12._Angel_ - 2 + 1
13. Kati83 - 2 + 1
14. Blusia 2 + 2 ilo osobowy pokoik dla Was ? jako bywalczyni miejsca napisz czy możemy tak wybrzydzać z pokojami bo nam w większości same dwójki wychodzą i mailika poproszę bo nie ma :-)
15.Izabela34 - 2 + 2 ilo osobowy pokoi dla Was - myślę, że 3 ?
16.Setana 2 + 1 - poproszę o adres mailowy na priv
17.Misialina 2 + 2 - ilo osobowy pokoik dla Was, myślę, że 3 ?
18. ja 1 + 1
Deklarowały się jeszcze Saffi, Mamusia Czerwcowa 2010, agatkaT, kat.j1 i Ivona83 - napiszę do nich na priv.
Ironia, Marta24 - jaka Wasza decyzja natenczas dziewczynki :blink:?
_Angel_ - czy Mysia23 się odzywała :-p ?
Skontaktowałam się z Ja-Zołza - niestety na ten moment się nie pisze :confused:.
Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam, i tak musimy uzupełnić rezerwację, ale wolałabym wiedzieć o ile.
Przygotowuję się do rozmowy z Panią o rabacie, cenach dla dzieci większych i małoinwazyjnej rezerwacji.

Ostatnia edycja:
Forever, tak, myślę, że dla nas będzie najlepsza 4, ewentualnie murowany domek, o ile to nie wpływa na cenę... Jesli chodzi o zniżki dla dzieci to chciałabym wiedzieć jaka jest granica wiekowa (Wika będzie miała 11 lat, Jasiek 4). Gdybyś mogła o to zapytać, byłabym wdzięczna :)

A te pokoje to są w jakimś jednym większym budynku, bo na stronie jest mowa o domkach.... :confused: Sorki, czytam, oglądam a i tak zielona jestem :baffled:

Mąż za to stwierdził, że w takim jeziorku w kwietniu z pianką spokojnie można popływać.... tak więc szykują nam się zakupy dla Igora bo jego pianka jest za cienka na taką porę :-)

Izabela34 - chyba jest kilka domków z tego co pisała Blusia, która była tamże. A z zakupy może niekoniecznie, bo jezioro jest .... podgrzewane :-p
Silva - spoko, spoko :tak:, Każda dostanie jakieś zadanie do wykonania, ja będę tylko koordynatorem :-D

reklama
Do góry