reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Oj jakie mam tyły:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. My jak najbardziej też się piszemy - tzn 2 dorosłe osoby, Igor i Maja :-) Już piszę Forever do Ciebie na priv, bo nie łapię o co z tymi strojami chodzi :zawstydzona/y:

reklama
Izabela34-wpisana :-) Ze strojami - Traschka robi.... no właśnie jak to się nazywa :zawstydzona/y:, ale coś do przypinania a kolorem zlotowym naszym i dzieciaczków jest zielony
Więc na dzień dzisiejszy:
1.Mrsmoon - tylko z Mają czy i ze Slubnym ?
2.Dubeltówka86 - 2 + 2 - pokoik 2 czy 3 os. chcecie ?
3.Asinka85 - w ile sztuk ?
4.Doris :- ) - 2 + 1
5.Silva - 2 + 1
6.Nutria - 1 + 2 lub 2 + 3 ilo osobowy pokoik ?
7.Traschka 2 + 1
8.Zebrra - mogę pisać 2 + 3 ? ilo osobowy pokoik dla Was - 4 ?
9.Aestima - 2 + 1
10. Madzioolka 2 + 1
11. AGATA R - samotny biały żagiel ;-)
12._Angel_ - 2 + 1
13. Kati83 - 2 + 1
14. Blusia 2 + 2 ilo osobowy pokoik dla Was ? jako bywalczyni miejsca napisz czy możemy tak wybrzydzać z pokojami bo nam w większości same dwójki wychodzą i mailika poproszę bo nie ma :-)
15.Izabela34 - 2 + 2 ilo osobowy pokoi dla Was - myślę, że 3 ?
16.Setana 2 + 1 - poproszę o adres mailowy na priv
17.Misialina 2 + 2 - ilo osobowy pokoik dla Was, myślę, że 3 ?
18. ja 1 + 1
Deklarowały się jeszcze Saffi, Mamusia Czerwcowa 2010, agatkaT, kat.j1 i Ivona83 - napiszę do nich na priv.
Ironia, Marta24 - jaka Wasza decyzja natenczas dziewczynki :blink:?
_Angel_ - czy Mysia23 się odzywała :-p ?
Skontaktowałam się z Ja-Zołza - niestety na ten moment się nie pisze :confused:.
Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam, i tak musimy uzupełnić rezerwację, ale wolałabym wiedzieć o ile.
Przygotowuję się do rozmowy z Panią o rabacie, cenach dla dzieci większych i małoinwazyjnej rezerwacji.

Ostatnia edycja:
Forever, tak, myślę, że dla nas będzie najlepsza 4, ewentualnie murowany domek, o ile to nie wpływa na cenę... Jesli chodzi o zniżki dla dzieci to chciałabym wiedzieć jaka jest granica wiekowa (Wika będzie miała 11 lat, Jasiek 4). Gdybyś mogła o to zapytać, byłabym wdzięczna :)

A te pokoje to są w jakimś jednym większym budynku, bo na stronie jest mowa o domkach.... :confused: Sorki, czytam, oglądam a i tak zielona jestem :baffled:

Mąż za to stwierdził, że w takim jeziorku w kwietniu z pianką spokojnie można popływać.... tak więc szykują nam się zakupy dla Igora bo jego pianka jest za cienka na taką porę :-)

Izabela34 - chyba jest kilka domków z tego co pisała Blusia, która była tamże. A z zakupy może niekoniecznie, bo jezioro jest .... podgrzewane :-p
Silva - spoko, spoko :tak:, Każda dostanie jakieś zadanie do wykonania, ja będę tylko koordynatorem :-D

reklama
Do góry