reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Kontynuuję....
Szafing - udany a i owszem, komplet spodenki w biało - kolarowe prążki - chyba po Majonezce ? - i koralowa cienka bluza w kolorowe motylki przed którą się opierałam - ale rękawa 3/4 - chyba od Kati83 - super komplet
Madzioolkowe wyroby boskie , moje króliki jak z Tildowej książki - wielkie dzięki No i sowa rewela
A co kombinujecie z fotkami ? Będzie je można jakoś ściągnąć ?
No i Traschka - dzięki za organizację
Mrsmoon - no że Ci się chciało jeszcze z ciastem bawić....
Szafing - udany a i owszem, komplet spodenki w biało - kolarowe prążki - chyba po Majonezce ? - i koralowa cienka bluza w kolorowe motylki przed którą się opierałam - ale rękawa 3/4 - chyba od Kati83 - super komplet
Madzioolkowe wyroby boskie , moje króliki jak z Tildowej książki - wielkie dzięki No i sowa rewela
A co kombinujecie z fotkami ? Będzie je można jakoś ściągnąć ?
No i Traschka - dzięki za organizację
Mrsmoon - no że Ci się chciało jeszcze z ciastem bawić....
Ostatnia edycja:
Ja próbuję ogarnąć ściąganie zdjęć z picasy, ale się na tym nie znam - chyba zaprzęgnę K.
Madzioolka, cudne fotki!!! :-) Podziękuj T. za to, że pstrykał zdjęcia również nam - zwłaszcza wtedy, kiedy byliśmy bez aparatu :-) Wielkie dzięki!!! :-)
Madzioolka, cudne fotki!!! :-) Podziękuj T. za to, że pstrykał zdjęcia również nam - zwłaszcza wtedy, kiedy byliśmy bez aparatu :-) Wielkie dzięki!!! :-)
zo, ale Ci fotkę strzeliłam z Kudłatym boską, przesłać Ci na fb póki co póki picassy i innych takich nie ogarnę??
JASNE, ŻE TAK!!!! Dzięki!
reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Aestima, zołza, mrsmoon mój T wysłał Wam zaproszenia na FB (ja nie mam konta więc działamy z jego)
Podziel się: