reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Jeju ale Wam zazdroszczę...pewne na bank że na następny zlot ja też jadę....kuźwa piechotą nawet zajde jak trzeba będzie :)

Ostatnia edycja:
jej kobitki, ależ Wam zazdroszczę :)

strasznie się cieszę, że takie jesteście zadowolone! fotki świetne, czekamy na więcej :) ale nie widzę jakoś naszywek Trasi, no i jak szafing i w ogóle? piszcie więcej!

kochane było super!!!!!!:-D:-):-D
Pomimo fochów mojej małej cudownie spędziłam ten czas, nawet czuję się zrelaksowana, o dziwo!
Zołza Marysia też artystka widocznie... i domatorka :)
Nutria było mi ogromnie miło was poznać, a mieszkanie z wami to czysta przyjemność! Twoje blixniaki są mniej kłopotliwe niż moja jedna Marysia :)

kasiawilde zdjęcie z naszywkami było kłopotliwe, bo nie dało się znaleźć chwili żeby wszystkie dzieci nie spały! Jak się taka wydarzyła to obiliśmy zdjęcia na szybko i nie było czasu na naszywki! Ale jest plan na zdjęcia indywidualne.
Szafing udany, cały stół bilardowy tonął w ubrankach i każdy wybrał coś dla siebie.

Trasiu, widać to dziedziczne ;-) :-)

Madzioolka, może za jakiś czas, jak każdy ogarnie temat, skasuj link? Tak sobie myślę... A teraz lecę oglądać! :-)

Misiu, może się uda, żebyś nie musiała pieszo :-D

Kasiu, bo cipki jestesmy, nie ogarnęłysmy tego - chyba za duzo wrażeń i zapomniałysmy o naszywkach
:zawstydzona/y: Ale ja Ediśkową do wózka przyszywam! :-D
A szafing bł, ale chyba nie udokumentowany.

reklama
Na spokojniej...
1.Zdjęcia - muszę przegrać, ale nie wiem czy dziś dam radę poza tym nie byłam głównym paparazzim
2. Termin kolejnego spotkania - aby się wszyscy wywakacjowali :-p
3. Miejsce w/w - wymyśliłyśmy aby zebrać Chętne i wybrać punkt po środku dla wszystkich
4. Morze a) Doris : - ) - do Świnoujścia kawałek spory lub jeszcze większy mają wszyscy więc sam weekend to byłoby męczące, ale jeśli by się dało na dłużej np. 3 dni i ktoś by z nami jechał choć część trasy ( drugim autem bo u nas ciasnota :sorry: ) to bym się chętnie przejechała jak będzie cieplej :tak:b) my mam nadzieję mieć metę w Gdańsku i chciałabym tam pojechać pod koniec sierpnia aby ludzi było mniej, nie wiem jak rozwiązę sprawę logistycznie albowiem samej ciężko mi tam będzie - nawet kwestia wypakowania i zapakowania, z moją Mamą za Boga nie wytrzymam a lokum to niestety kawalerka :-(
5. no i gremialne wielkie dzięki :laugh2: Wszystkim za miły weekend a w szczególności Nutrii za transport i towarzystwo :happy:
Edi outsider - nie zauważyłam ;-)

Do góry