reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Jeju ale Wam zazdroszczę...pewne na bank że na następny zlot ja też jadę....kuźwa piechotą nawet zajde jak trzeba będzie :)

Ostatnia edycja:
jej kobitki, ależ Wam zazdroszczę :)

strasznie się cieszę, że takie jesteście zadowolone! fotki świetne, czekamy na więcej :) ale nie widzę jakoś naszywek Trasi, no i jak szafing i w ogóle? piszcie więcej!

kochane było super!!!!!!:-D:-):-D
Pomimo fochów mojej małej cudownie spędziłam ten czas, nawet czuję się zrelaksowana, o dziwo!
Zołza Marysia też artystka widocznie... i domatorka :)
Nutria było mi ogromnie miło was poznać, a mieszkanie z wami to czysta przyjemność! Twoje blixniaki są mniej kłopotliwe niż moja jedna Marysia :)

kasiawilde zdjęcie z naszywkami było kłopotliwe, bo nie dało się znaleźć chwili żeby wszystkie dzieci nie spały! Jak się taka wydarzyła to obiliśmy zdjęcia na szybko i nie było czasu na naszywki! Ale jest plan na zdjęcia indywidualne.
Szafing udany, cały stół bilardowy tonął w ubrankach i każdy wybrał coś dla siebie.

Trasiu, widać to dziedziczne ;-) :-)

Madzioolka, może za jakiś czas, jak każdy ogarnie temat, skasuj link? Tak sobie myślę... A teraz lecę oglądać! :-)

Misiu, może się uda, żebyś nie musiała pieszo :-D

Kasiu, bo cipki jestesmy, nie ogarnęłysmy tego - chyba za duzo wrażeń i zapomniałysmy o naszywkach
:zawstydzona/y: Ale ja Ediśkową do wózka przyszywam! :-D
A szafing bł, ale chyba nie udokumentowany.

reklama
Na spokojniej...
1.Zdjęcia - muszę przegrać, ale nie wiem czy dziś dam radę poza tym nie byłam głównym paparazzim
2. Termin kolejnego spotkania - aby się wszyscy wywakacjowali :-p
3. Miejsce w/w - wymyśliłyśmy aby zebrać Chętne i wybrać punkt po środku dla wszystkich
4. Morze a) Doris : - ) - do Świnoujścia kawałek spory lub jeszcze większy mają wszyscy więc sam weekend to byłoby męczące, ale jeśli by się dało na dłużej np. 3 dni i ktoś by z nami jechał choć część trasy ( drugim autem bo u nas ciasnota :sorry: ) to bym się chętnie przejechała jak będzie cieplej :tak:b) my mam nadzieję mieć metę w Gdańsku i chciałabym tam pojechać pod koniec sierpnia aby ludzi było mniej, nie wiem jak rozwiązę sprawę logistycznie albowiem samej ciężko mi tam będzie - nawet kwestia wypakowania i zapakowania, z moją Mamą za Boga nie wytrzymam a lokum to niestety kawalerka :-(
5. no i gremialne wielkie dzięki :laugh2: Wszystkim za miły weekend a w szczególności Nutrii za transport i towarzystwo :happy:
Edi outsider - nie zauważyłam ;-)

Do góry