reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Ktoś pytał o naszywki- SĄ BOSKIE. Niech każda zrobi fotkę z naszywką!!
Póki co dumnie prezentowała Krysia
P1130936.jpg nie wiem czemu mi się przekręciło... i nie wiem co Michał jej tu pokazuje... :-D Trasia, naszywki są CUDOWNE!!!!!!!!!!!!!

Traschka ten mały głód i prosiak są moje też :-) dzieki ci bardzo myślałam że zgubiliśmy, a skarpetki wzięłam na szafing bo małe wiec chyba też są moje

madzioolika - zdjęcia boskie i ooooooooooogromnie ich duzo. jeszcze wszystich nie obejrzałam, dawkuję przyjemnościl;)

mrsmoon - jabłecznik - pierwsza klasa! to sie nazywa ekspres kulinarny ;-)

kati - jeeeeeej ale ślicznie :):)

dziewczyny no pieję i pieję z zachwytu nad zdjęciami. ...
a najbardziej nad tym jak było mi dobrze z Wami.

Trasia - jesteś boska!

dziewczyny - te co zakwas dostały - chlebek mozna piec już, a najpóźniej 3 maja.
przepis - http://taka-babska-proba.blogspot.com/2012/02/chleb-na-zakwasie.html powodzenia!

Ostatnia edycja:
A ja bym chciała przeprosić wszystkich za fochy Młodej w szczególności przy jedzeniu i tu również podziękować Kati83 za żel no i Madzioolce za pomoc w trudnym jedzeniu sobotnich owocków - dziś wyczułam pierwszy ząb :happy:
A co do zabawek to myślę, że Traschki trzeba pytać, bo zgarnęła resztkę.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry