reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Ktoś pytał o naszywki- SĄ BOSKIE. Niech każda zrobi fotkę z naszywką!!
Póki co dumnie prezentowała Krysia
P1130936.jpg nie wiem czemu mi się przekręciło... i nie wiem co Michał jej tu pokazuje... :-D Trasia, naszywki są CUDOWNE!!!!!!!!!!!!!

Traschka ten mały głód i prosiak są moje też :-) dzieki ci bardzo myślałam że zgubiliśmy, a skarpetki wzięłam na szafing bo małe wiec chyba też są moje

madzioolika - zdjęcia boskie i ooooooooooogromnie ich duzo. jeszcze wszystich nie obejrzałam, dawkuję przyjemnościl;)

mrsmoon - jabłecznik - pierwsza klasa! to sie nazywa ekspres kulinarny ;-)

kati - jeeeeeej ale ślicznie :):)

dziewczyny no pieję i pieję z zachwytu nad zdjęciami. ...
a najbardziej nad tym jak było mi dobrze z Wami.

Trasia - jesteś boska!

dziewczyny - te co zakwas dostały - chlebek mozna piec już, a najpóźniej 3 maja.
przepis - http://taka-babska-proba.blogspot.com/2012/02/chleb-na-zakwasie.html powodzenia!

Ostatnia edycja:
A ja bym chciała przeprosić wszystkich za fochy Młodej w szczególności przy jedzeniu i tu również podziękować Kati83 za żel no i Madzioolce za pomoc w trudnym jedzeniu sobotnich owocków - dziś wyczułam pierwszy ząb :happy:
A co do zabawek to myślę, że Traschki trzeba pytać, bo zgarnęła resztkę.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry