reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
ja wam wrzucę luźno na razie tutaj kilka fotek
DSC02311.jpgDSC02318.jpgDSC02324.jpgDSC02325.jpgDSC02328.jpgDSC02333.jpgDSC02341.jpgDSC02342.jpgDSC02347.jpgDSC02348.jpg

ja rowneiz jade we wrzesniu ...

teraz i tak by nic z wyjazdu nie wyszło bo mamy rota... ale we wrzesniu jedziemy i juz to panom zakomunikowałam ! :tak::tak::tak:

moze bedzie cos blizej południa :) :rofl2:

Madzioolka - też obejrzałam - super ! :-D Młoda b. fotogeniczna w przeciwieństwie do mamy...:zawstydzona/y::sorry: Też bym chciała wszystkie fotki jak Ja - Zołza i Kati83 :happy:

Mi też ciężko będzie usnąć, ale spadam - chociaż się przytulę do K. ;-)
Edgar budził się dwa razy z płaczem, ale po chwili sam usypiał. Bidulek mój kochany - muszę mu dawkować wrażenia... :-p

reklama
mi sie spać nie chce ale muszę isć jutro do pracy oooo dżisas...
a wy jutro bedziecie cały dzień gadać o zlocie ...nie wytrzymam wejdę w pracy ;-) :-)

Do góry