reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
hej my już o 18 byliśmy w domciu, droga super, Mateusz grzeczny robiliśmy dwie 3 dłuższe przerwy, żeby nasz żywioł energii czyt. dziecko sie wybiegało ;-):-)
fotki zrzuce jak Mati pójdzie spać to może coś wam pokażę :-)

p.s. mamusia przyznam sie że na tej fotce to ja :-):-):-)

edit. my na bank jedziemy w sierpniu nad morze od 4 mam wolne ale jeszcze nie wybraliśmy gdzie

Hej! :-)
My w domu byliśmy o 16:30, ale najpierw było trochę roboty przy Edim ;-) potem jeszcze posiedzielismy z siostrą K., która podczas naszej nieobecności zajmowała sie zwierzakami, no i teraz K. karmi naszego bąbla, a ja zajrzałam tutaj :-)

Kochani, było cudownie! Jeszcze mi się paszcza cieszy :-D Dziewczyny cudne, Mężczyźni fajnie się zgrali, a dzieciaki - słodziaki :-D Ediś okazał się lekkim outsiderem :-p Ale, jak mówi Trasia, artyści tak mają ;-) Pokoiki bardzo mi się podobały [mimo mrówek :-p] i całokształt miejsca - rewelka!
Dziękuję pięknie wszystkim!!! Byliście cudowni :* I, oczywiście, piszemy się na wrzesień!!! :-D

edit. - kilka fotek od nas ;-)
DSCN1629.jpgDSCN1246.jpgDSCN1336.jpgDSCN1393.jpgDSCN1544.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
było cudnie cudnie cudnie i wspaniale!!! BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ! Spędziliśmy bardzo przyjemnie czas!
A szczególne podziękowania raz jeszcze Forever - za dzielne podrózowanie z nami i Trasi - za cierpliwe współdzielenie pokoju !

Ja chcę jescze raz!
No i ta pogoda piękna

Ja do domu wrócę chyba dopiero w czwartek :( więc nie wiem kiedy fotki, ale moze coś zgram tu... ;-)
Droga powrotna niesamowicie przyjemna i szybka. Byłyśmy u Forever chyba ok 15.. ? może chwilke po. Jak dla mnie bomba.

A! i jeszcze ogromne dzięki dla wszystki ka-owców!

Tylko szkoda, że nie było nas więcej... mam nadzieję, ze uda nam się równiez i na następne spotkanie pojechać i że się spotkamy:)

Do góry