reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Cześć !!! :)
My dojechaliśmy do domu koło 15. Droga cudna, dziś praktycznie zero samochodów, tylko słońce Maję przygrzewało przez szybę i bardzo jej to nie odpowiadało :)
Zlot był super - pogoda dopisała rewelacyjna, dzieciaki praktycznie cały czas były na dworze, jedynie wieczorami zimno ale grill nas dogrzewał, miejsce świetne, mnóstwo zwierzaków i miejsca do spacerowania :)
Bardzo się cieszę że pojechałam i spotkaliśmy się w tak miłym gronie :*

A teraz kilka fotek (mam nadzieję że nikt mnie nie skrzyczy że wrzucam :p)

nasze dzieciaczki:
DSC_0803.jpg

maluchy i część rodziców:
DSC_0793.jpg

na spacerze - Piotruś-rodzynek :) Miesio, Ediś i Mati w tym czasie chyba przysypiali :)
DSC_0575.jpg

Teraz to ja zazdroszczę jeszcze bardziej!!!!
Cieszę sie, że wyjazd się udał i mam nadzieje, że i ja kolejnym razem się z Wami spotkam!
proszę o więcej zdjęć i ralacji!!!

doris każdy miał aparat i skakaliśmy koło dzieci jak paparazzi więc zdjęć będą setki :) niech się tylkorozpakuję na spokojnie i dziewczyny dojadą to będzie co oglądać :)
Następne spotkanie planowane na jesień :)

CIesze się, że spotkanie udane, mam nadzieję że dziewczyny bezpiecznie wrócily do domu. Czekam z niecierpliwością na fotki. Jeżeli następne spotkanie jesienią to ja niestety nie dam rady:-(Jedziemy na wakacje do Polski i więcej urlopu D nie dostanie, ale może na dziesiąte się uda:-D

I my dojechaliśmy:))
Madzioolka - jak Wy szybko:)
Ja tylko zdjęcie grupowe na szybko- reszta potem, bo po 3 tyg. nieobecności w domu mam tu sajgon. CHłopaki w kosciele ja sprzątam...:-)
P1140095.jpgP1140096.jpg dla tych co nie mogą rozszyfrować rządek górny od lewej:Zołza i Ediś, Miesiu i Michał, Maja I Mrsmoon, Krysia z Forever
rządek niżej: Kati z Matim a po drugiej stronie belki Trasia i Marysia
Rządek na parterze- Nutria z Piotrusiem, ja z Basią, Maja i Madzioolka:-)

ps. BYŁO SUUUUUPER!!!:tak::happy:

Ironia, jaki rok??? We wrześniu:-):tak:

Wracając mijaliśmy ślesin- ale pięknie! I te jeziora ( termy)! musimy tam pokechać, bo od bazy w izabelinie to jakieś 10 minut a fajnie, ładniutki ryneczek i wielki posąg smoka- możemy pojechać z dziećmi:-)

jejku ale Was zazdroszcze!!!!!
zdjecia super ale chce jeszcze ;-)
moze gdzies blizej mnie sie teraz skrzykniemy co?? ;-)

reklama
A może ktoś chce nad morze w sierpniu??? My pewnie się wybierzemy na wakacje, ale chętnie z ludźmi co mają dzieciaczki w około Miesiowym wieku się skrzykniemy:)))

Do góry