reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Madzioolka super! Dzięki za wyszukanie miejsca:)

Forever już wysyłam!

czy ktoś z nas ma numer do AGATY? Nie wiem czy pojawi się na forum przed wyjazdem.

jak zgromadzę wszystkie numery to prześlę na priv do każdej listę. Czy nikt nie ma nic przeciwko?

reklama
hej
Trasia jasne ja nie mam nic przeciwko,
Dziewczyny ja zamarynuję pierś z kurczaka w sosie z żurawiną i sosem sojowym, moze wam posmakuje, mój M.sie zajada a on mięsa nie barzdo lubi, wezmę też kilka produktów na sałatkę :-)
co jeszcze zabrać?
Trasia jak jedziesz bo my na gliwice i A4 a potem wioskami - chyba mozemy sie zgadać i w miare razem pojechać?
Może mój M. moze zrobić jakiś napis na miejscu w końcu jak maluje obrazy to i plakat zrobi ;-)

Ja jeszcze dziś mam wizytę z Mateuszem u kardiologa z tymi szmerami i jakoś zainteresowanie wyjazdem mi sie pojawi jak na wizycie sie okaże, że wszystko ok na co liczę...
proszę was o magiczne kciuki

Kati dzięki ale ja raczej wyjadę wcześniej. Marysia wstanie o 5, będę się dopakowywać i chciałabym ruszyć przed jej pierwszą drzemką, najpóźniej o 8. Wspólna jazda ze mną byłaby dla was bardzo męcząca, bo ja pewnie będę co chwilę stawać. Niestety w moim auce nie da się wyłączyć poduszki powietrznej i Marysia jedzie sama z tyłu :eek:

dziewczyny czy któraś używa płynu do kąpieli z hippa i kremu na odparzenia z nivei bo mam 2 razy użyte i Mateusz źle je tolerowal, po pierwszym wysypka a drugi nie goił, więc bym mogła za symboliczna kwotę komuś odsprzedać

reklama
Do góry