reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
T wyliczył że nasza podróż będzie trwała 8h... czyli czeka nas karmienie w trasie... myślicie że w jakiejś przydrożnej restauracji pogrzeją mi obiad dla Majki?? bo przejściówki na zapalniczkę samochodową do podgrzewacza nie posiadamy
bo nie wiem co innego moge Jej dać do zjedzenie a najbidniej obiad będzie w trasie, oby tylko...

Madzioolka, myślę, że tak i problemu nie zrobi :happy: Ja mam termoopakowanie niby samochodowej do gniazdka zapalniczki ale to chała jest i tyle :wściekła/y:, włożę gorące to jak wyjmę to pewnie letnie będzie. Mam nadzieję, że mimo wszystko na wieczorną kaszkę będziemy na miejscu.
I zabawki jakieś fajne weźcie :-p Ja - Zołza - może kierownicę dostaną przez Młodą, jest prawie fajna...

forever a jakiej firmy masz to termoopakowanie? bo już zaczęłam szukać takiego z podłączeniem samochodowym i znalazła to : Podgrzewacz samochodowy BabyOno: sklep Baby Fant do odbioru w sklepie stacjonarnym tylko teraz nie wiem czy to wogóle zdaje egzamin... a okazuje się że na weekend majowy szykuje nam się wyjazd na mazury więc też pół dnia w trasie więc nie byłby to zakup na raz (tylko dwa :))

edit:
kurcze już mnie łapie stresówka przedwyjazdowa... bardzo nie lubię tego uczucia...

hej no to ja zabieram tak:
skarpetki dla Majki Madzioolki i 2kelty :-)
mrsmoon nie było staropramenów ale mój brat zakupił ci Kozel czerny - też super, jeszcze pamiętam jego smak :-)
rzeczy na szafing
zabawki, wezmę żyrafę pchacza drewnianego jak nam wejdzie do auta, Mateusz już średnio zainteresowany bo on już biega a nie chodzi...
aparat i kamerę też bierzemy

Ok, weźmiemy prawie fajną kierownicę ;-)
Mam reklamówkę ciuszków - jedne w lepszym, inne w trochę gorszym stanie, ale wszystkie "do noszenia" ;-)
Kupiliśmy schabik z tłuścinką na grilla ;-) Wsadzimy w marynatę i będą git ;-)

reklama
Do góry