reklama
traschka
Mama Marysi
ja mięsko kupię jutro przed wyjazdem, poslę po nie Marcina. Planuję sałatkę grecką w większej ilości. Kupię skłądniki i zrobię na miejscu.
Naszywki gotowe!!! Niestety nie wszystkie są tak samo łądne... bardzo się starałam ale jedne wyszły lepiej a inne troszkę gorzej, nie bierzcie tego personalnie
BARDZO PROSZĘ - PRZEŚLIJCIE MI NA PRIV SWOJE NR TELEFONU
Naszywki gotowe!!! Niestety nie wszystkie są tak samo łądne... bardzo się starałam ale jedne wyszły lepiej a inne troszkę gorzej, nie bierzcie tego personalnie
BARDZO PROSZĘ - PRZEŚLIJCIE MI NA PRIV SWOJE NR TELEFONU
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Dziewczyny macie jakieś info od Aestimy??? Pisałam do nie priva ale nie odpowiedziała, pewnie dalej coś z kompueterm nie tak, mam nadzieję że z Miesiem jednak lepiej i samochód też naprawiony...
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Madzioolka - no właśnie mam ten bubel :-(
Ja - Zołza - schabik z tłuścinką ?
Wygląda na to, że ja nieprzygotowana jestem spożywczo a z zakupami raczej już nie zdążę , spróbuję coś zabrać z zapasów domowych np. oliwki na sałatkę.
Traschka - i vice versa :-)
Zaraz napiszę do Aestimy ale jak się ostatnio z Nią komunikowałamto wszystko pod kontrolą tylko późno będą z uwagi na zabiegi rehabilitacyjne.
Wygląda na to, że ja nieprzygotowana jestem spożywczo a z zakupami raczej już nie zdążę , spróbuję coś zabrać z zapasów domowych np. oliwki na sałatkę.
Traschka - i vice versa :-)
Zaraz napiszę do Aestimy ale jak się ostatnio z Nią komunikowałamto wszystko pod kontrolą tylko późno będą z uwagi na zabiegi rehabilitacyjne.
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Pogodynka.pl - serwis pogodowy
cholercia nie wygląda to obiecująco - sobota po południa deszcz....
edit:
w razie niepogody możemy podjechać tutaj:
http://www.fabrykawrazen.com.pl/
wygląda całkiej ciekawie, duzo miejsca do siedzenia z maluchami, piłeczki i inne aktarkcje
cholercia nie wygląda to obiecująco - sobota po południa deszcz....
edit:
w razie niepogody możemy podjechać tutaj:
http://www.fabrykawrazen.com.pl/
wygląda całkiej ciekawie, duzo miejsca do siedzenia z maluchami, piłeczki i inne aktarkcje
Ostatnia edycja:
To znaczy taki schabik nie okrojony dokładnie, tylko z odrobiną tłustego dookoła - a raczej z boku ;-) Tańszy, a na grilla się nada lepiej, niż taki chudziutki :-)
edit.
Madzioolka :-( JA CHCĘ SŁOŃCEEEE!!!!!!!!!!!!!! Nie chce mi się jeździć nigdzie - marzy mi się siedzenie na dupsku i odpoczynek....
Ostatnia edycja:
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Aha....
Ja chyba tez wole dupsko ale jesli ma padać to niech się młodzież wyszaleje na kulkach, a nie skacząc po nas.
Rozmawiałam z Aestimą - nie ma dostępu do internetu - u nich wszystko pod kontrolą, myślą być ok. 19.
Ja chyba tez wole dupsko ale jesli ma padać to niech się młodzież wyszaleje na kulkach, a nie skacząc po nas.
Rozmawiałam z Aestimą - nie ma dostępu do internetu - u nich wszystko pod kontrolą, myślą być ok. 19.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: