reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
chlebek nastawiony :) jutro rano upiekę i bedzie super

no i zapakowałam sie. tylko jeszcze o wałówce muszę pomyśleć..

Bardzo się cieszę

a no i aparat wzięłam:)

hej
ja sie pakuje
kiepsko mi idzie ale luuuz jutro dokończę
DZIĘKI DZIEWCZYNY ZA KCIUKI :-)
okazało sie że wszystko ok, szmerek jest malutki ponoć u 60-70 % dzieci go ma ale mało pediatrów go wysłyszy (Misia ta nasz jest dobra jednym słowem :-))
aż kamień z serca mi spadł, choć wiedziałam że będzie dobrze :-)

Madzioolka płyn zabieram i skarpetki dla Majeczki mam :-)
mrsmoon jasne że zabiorę Misi, tylko, zeby nasza skleroza nie przeważyła ;-)
forever_young pożyczyłam miskę od mojej mamy z tupperware, co można do niej wrzucić surowy makaron i zalać wrzątkiem i dojdzie sobie, makaron też mam :-)
zołza hmmm królicę Katarzynkę? to może ja ją powinnam zakupić jako immienniczka ;-)

Forever, to Wy już niue z nami w pokoju ??
Nie przeczytałam wszystkiego. dotarłam do domu 2 h temu (byłam u babci, tam nie mam neta), michaŁ teraz. Pakowanie po 3 tyg, pobytu tu to jakaś abstrakcja dla mnie... Jest z nami x-lander ewa i jelen:szok: między innymi... Samochód do odbioru jutro o 14. Czyli WYJAZD NA WARIATA! Totalnie.

Oooo, Aestima! :-) Super, że plany się nie zmieniły! Ja muszę się uśmiechnąć o Twój nr tel. bo mam chyba 2 nieaktualne :-p See U tomorrow!!! :-D

Jeeezu, czytam o miskach, mięsach, makaronach, królikach katarzynach i siatkach ciuchów i jestem dosłownie PRZERAŻONA, bo ja nie mam NIC, NIC, NIC. Tylko naszą trójkę w doskonałych humorach póki co:)) Nawet jedzenia dla własnego dziecka nie skompletowałam jeszczw:szok: dodam, że mieszkamy tu na zadupiu- wieś aż miło a samochód odzyskamy o 14 i kochane moje pierwszym moim celem będzie sklep w którym widziałam okulary w kropki a potem dopiero cała reszta:-D A spożywkę chyba jakoś w drodze zgromadzimy...:-)

podaję mój aktualny nr, nie mam siły na pw do każdego 669870145 niech się dzieje co chce.

A, i nie mam siły już szukać- plisss, niech ktoś napisze gdzie jedziemy, bo za chiny nazwy miejscowości/ ośrodka nie pamiętam a musimy trasę opracować:-p:-D:sorry2:

reklama
Do góry