reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Tylko czy plakatówki nie spłyną.... :sorry: To mnie jeszcze natchnęły balony - dostałam całą furę od Andariel, sporo kolorów poza różowymi :sorry:- ale z moje płuca do dmuchania się nie nadają. :eek: Żeby nie napisać - ja dmuchac nie będę. ;-)

reklama
To ja zapiszę sobie aby dla kamerujących od razu płytki do przegrania filmików zabrać.
A faktycznie - ja mam bodziak dla Miesia :happy:
No i Madzioolka napisz mi prosze na priv ile za Twoje szmaciane stworzonka - króliki i sowę - to sobie przygotuję odliczoną kwotę.
I o rzeczach na szafing nie zapomnijcie. :-p

jestem przerażona...
byłam z Mają autem na zakupach spożywczych na zjazd i całą drogę powrotną Maja się darła, dosłownie darła się...gil do pasa, nie reaguje jak do niej mówię, śpiewam, nic zupełnie...płaczo-wrzask...

Wspołczuję :-( A może metodą byłoby nieregowanie, co ja robię gdy Młoda robi usta w podkówkę albo nawet potrafi się rozpłakać, gdy po raz enty mówię "nie" dotykaniu torby z proszkami do prania.
Ironia - koniecznie, może i na ten jesli się zorganizujemu np. we wrześniu.

reklama
Do góry