reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Dzięki Dziewczyny :-)
Dubeltówka, pięęękne życzenia :-)

Dziewczyny, K. powiedział, że kupimy od razy węgiel i weźmiemy ze sobą - jakoś nie pałamy chęcią jeżdżenia po sklepach na miejscu - wolimy poodpoczywać ;-)

a my jesteśmy z forever już po testach pojemnościowych mojego samochodu i... mieścimy się!!! Więc już wsyztko jest na jak najlepszej drodze :)

dziewczyny z Warszawy - jedziecie Autostradą? czy rownoległą aczkolwiek krótszą trasą?

Ja - Zołza - K. się tego piwa doczekać nie może znaczy się :-D Mam już zanabyte Karmi w 3 smakach :-p
Co do grilla to rozumiem, że jeden duży robimy, a nie każdy sobie...:eek:
A my tj. Nutria i ja po przymiarce samochodowej. :happy: Jako że będziemy ostatnim autem z grupy warszawskiej udającym się w wiadomym kierunku jakieś wieści z trasy byłyby mile widziane choć Nutria ma CB. Dojazd do autostrady jest masakryczny :wściekła/y:
Czy Któraś kamerę bierze ?
edit: Ale żeśmy się z Nutrią zagrały :-p

Zrobiłam podsumowanie - 14 osób dorosłych i 9 czerwcowych dzieciaczków. Kto w końcu gitary bierze, bo się pogubiłam? :zawstydzona/y:
A z inszości Nutria - chleb, Aestima - maszyna, Traschka - naszywki i gry no i jeszcze kamera ;-), Madzioolka - książki i tona rzeczy dla mnie w tym wieszaczek też dla Ja - Zołzy.

reklama
Do góry