reklama
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Ja również Wam życzę udanego spotkania, pięknej pogody, długich rozmów i grzecznych bąbli. Pstrykajcie fotki gdzie się da:-)
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
wow ale to zleciało szok, super to udanego wyjazdu i grzecznych dzieciaczków, będę z Wami myślami
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja - Zołza - K. się tego piwa doczekać nie może znaczy się Mam już zanabyte Karmi w 3 smakach
Co do grilla to rozumiem, że jeden duży robimy, a nie każdy sobie...
A my tj. Nutria i ja po przymiarce samochodowej. Jako że będziemy ostatnim autem z grupy warszawskiej udającym się w wiadomym kierunku jakieś wieści z trasy byłyby mile widziane choć Nutria ma CB. Dojazd do autostrady jest masakryczny
Czy Któraś kamerę bierze ?
edit: Ale żeśmy się z Nutrią zagrały
Co do grilla to rozumiem, że jeden duży robimy, a nie każdy sobie...
A my tj. Nutria i ja po przymiarce samochodowej. Jako że będziemy ostatnim autem z grupy warszawskiej udającym się w wiadomym kierunku jakieś wieści z trasy byłyby mile widziane choć Nutria ma CB. Dojazd do autostrady jest masakryczny
Czy Któraś kamerę bierze ?
edit: Ale żeśmy się z Nutrią zagrały
traschka
Mama Marysi
forever ja mogę wziąć kamerę
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Zrobiłam podsumowanie - 14 osób dorosłych i 9 czerwcowych dzieciaczków. Kto w końcu gitary bierze, bo się pogubiłam?
A z inszości Nutria - chleb, Aestima - maszyna, Traschka - naszywki i gry no i jeszcze kamera ;-), Madzioolka - książki i tona rzeczy dla mnie w tym wieszaczek też dla Ja - Zołzy.
A z inszości Nutria - chleb, Aestima - maszyna, Traschka - naszywki i gry no i jeszcze kamera ;-), Madzioolka - książki i tona rzeczy dla mnie w tym wieszaczek też dla Ja - Zołzy.
traschka
Mama Marysi
To ja jeszcze wezmę prześcieradło i plakatówki - wieczorem zrobimy czerwcowy napis do powieszenia
reklama
Podziel się: