reklama
traschka
Mama Marysi
ja też poproszę o zakwas
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Nutria - chlebek do Ciebie zawsze Ja sobie niestety nie poradziłam z tym tematem Ile wydamy - szczerze mówiąc bardziej mnie interesuje aby się ogarnąć wszystko dało bo odnoszę wrażenie, że coś się rozjeżdża - jeśli będziesz się stołować na miejscu - a właśnie, kiedy trzeba się zadeklarować ? - to automatycznie więcej.
traschka
Mama Marysi
sytuacja przestawia się następująco - bardzo fajnie
- pod każdym pokojem na małym tarasie jest grill tuż pod drzwiami - mozemy się ulokować gdzie chcemy
- pawilon jest oddalony od pokoi o jakieś 20m, dzieli tylko pas zieleni
-w każdym pokoju jest lodówka i czajnik + sprzęty typu talerze, kubki
- obiady w restauracji można zamówić na miejscu (dla zainteresowanych) , najlepiej troszke wczęsniej wybrać co chcemy i umówić się na godzinę żeby nie czekać w restauracji. W pokojach są ulotki restauracyjne z nr tel, można tam zadzwonić i podać co chcemy
- sklepu nie ma blisko, trzeba podjechać autem. Nie pytałam jak daleko autem bo to już raczej bez znaczenia skoro i tak się jedzie. Zakłądam że we wsi sklep jest.
- zapomniałam zapytać czy mają węgiel...
- JEST internet Nie w każdym pokoju dobrze odbiera ale przed pokojami na tarasiku i w pawilonie działa dobrze
- w każdym pokoju jest radio CD
- jest ogrzewanie (w każdym pokoju ;-))
nie każcie mi tam dzwonić w sprawie węgla, jak nie będzie to osobiście wpakuję się do auta i pojadę kupić...
- pod każdym pokojem na małym tarasie jest grill tuż pod drzwiami - mozemy się ulokować gdzie chcemy
- pawilon jest oddalony od pokoi o jakieś 20m, dzieli tylko pas zieleni
-w każdym pokoju jest lodówka i czajnik + sprzęty typu talerze, kubki
- obiady w restauracji można zamówić na miejscu (dla zainteresowanych) , najlepiej troszke wczęsniej wybrać co chcemy i umówić się na godzinę żeby nie czekać w restauracji. W pokojach są ulotki restauracyjne z nr tel, można tam zadzwonić i podać co chcemy
- sklepu nie ma blisko, trzeba podjechać autem. Nie pytałam jak daleko autem bo to już raczej bez znaczenia skoro i tak się jedzie. Zakłądam że we wsi sklep jest.
- zapomniałam zapytać czy mają węgiel...
- JEST internet Nie w każdym pokoju dobrze odbiera ale przed pokojami na tarasiku i w pawilonie działa dobrze
- w każdym pokoju jest radio CD
- jest ogrzewanie (w każdym pokoju ;-))
nie każcie mi tam dzwonić w sprawie węgla, jak nie będzie to osobiście wpakuję się do auta i pojadę kupić...
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Trasia no super - wszystko pozytywnie!!! węgiel się kupi na miejscu albo w drodze - jesli któraś dojedzie na miejsce wcześniej to może napisać innej żeby zajechac do sklepu na trasie, damy radę
ale się cieszę i nei mogę doczekać JUPIIII!!!!!
ale się cieszę i nei mogę doczekać JUPIIII!!!!!
Trasiu, bardzo, bardzo Ci dziękuję :-) Super!
Co do sklepu, to my raczej weźmiemy wszystko ze sobą, żeby nie jeździć już tam. No, chyba że po ten węgiel Super, super, super! Baardzo mi się to wszystko podoba Teraz tylko modlimy się o pogodę
Aaa w ogóle to nie mogliśmy znaleźć tej miejscowości na mapie ;-) Dopiero za 3. razem się udało
Co do sklepu, to my raczej weźmiemy wszystko ze sobą, żeby nie jeździć już tam. No, chyba że po ten węgiel Super, super, super! Baardzo mi się to wszystko podoba Teraz tylko modlimy się o pogodę
Aaa w ogóle to nie mogliśmy znaleźć tej miejscowości na mapie ;-) Dopiero za 3. razem się udało
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
dołączam się do Ironi z tym zazdroszczeniem Wam tego spotkania, a kiedy w ogóle ono jest jeśli można wiedzieć?
ale macie fajnie ach
no i na fotki też czekam
ale macie fajnie ach
no i na fotki też czekam
reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Mamusia juz w ten weekend
Podziel się: