reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Nutria - chlebek do Ciebie zawsze :tak::happy: Ja sobie niestety nie poradziłam z tym tematem :zawstydzona/y:Ile wydamy - szczerze mówiąc bardziej mnie interesuje aby się ogarnąć wszystko dało bo odnoszę wrażenie, że coś się rozjeżdża - jeśli będziesz się stołować na miejscu - a właśnie, kiedy trzeba się zadeklarować ? - to automatycznie więcej. :tak:

sytuacja przestawia się następująco - bardzo fajnie:)

- pod każdym pokojem na małym tarasie jest grill tuż pod drzwiami - mozemy się ulokować gdzie chcemy
- pawilon jest oddalony od pokoi o jakieś 20m, dzieli tylko pas zieleni
-w każdym pokoju jest lodówka i czajnik + sprzęty typu talerze, kubki
- obiady w restauracji można zamówić na miejscu (dla zainteresowanych) , najlepiej troszke wczęsniej wybrać co chcemy i umówić się na godzinę żeby nie czekać w restauracji. W pokojach są ulotki restauracyjne z nr tel, można tam zadzwonić i podać co chcemy
- sklepu nie ma blisko, trzeba podjechać autem. Nie pytałam jak daleko autem bo to już raczej bez znaczenia skoro i tak się jedzie. Zakłądam że we wsi sklep jest.
- zapomniałam zapytać czy mają węgiel... :zawstydzona/y:
- JEST internet:) Nie w każdym pokoju dobrze odbiera ale przed pokojami na tarasiku i w pawilonie działa dobrze
- w każdym pokoju jest radio CD
- jest ogrzewanie (w każdym pokoju ;-))

nie każcie mi tam dzwonić w sprawie węgla, jak nie będzie to osobiście wpakuję się do auta i pojadę kupić...

Trasia no super - wszystko pozytywnie!!! :) węgiel się kupi na miejscu albo w drodze - jesli któraś dojedzie na miejsce wcześniej to może napisać innej żeby zajechac do sklepu na trasie, damy radę :)
ale się cieszę i nei mogę doczekać :) JUPIIII!!!!! :):):)

Trasiu, bardzo, bardzo Ci dziękuję :-) Super! :-D
Co do sklepu, to my raczej weźmiemy wszystko ze sobą, żeby nie jeździć już tam. No, chyba że po ten węgiel :-p Super, super, super! Baardzo mi się to wszystko podoba :-D Teraz tylko modlimy się o pogodę :-D
Aaa w ogóle to nie mogliśmy znaleźć tej miejscowości na mapie ;-) Dopiero za 3. razem się udało :-p

reklama
Do góry