reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
dzięki dziewczyny za odzew, nasza Zołza wpłaciła zaliczkę. Zatem rezerwacja zaklepana i nie pozostaje nic jak czekać na zlot :) A ja niebawem zabiorę się za wyszywanie zlotowych plakietek!

Traschka - ja myślę, że jeszcze się poorganizujemy trochę przed :tak: Np. odnośnie obowiązującej kolorystyki odzieży :-p No i jeszcze trza będzie plan B obczaić na niepogodę. Rozumiem, że mogę podziękować Pani Annie od domków ?
A w temacie naszywek służę czym mogę, i czymś bardziej konkretnym niż dobrym słowem. :-D

Forever pani Annie podziękuj, podobno miała TYLE zleceń że powinna się ucieszyć, że jej problem z głowy odpadnie. Co do koloru to Marysia obecnie nosi śliczną zieloną kurteczkę, ale chyba z niej wyrośnie do kwietnia.
Z naszywkami sobie poradzę, jeszcze ich nie wymyśliłam, ale moje pomysły zawsze przychodzą same w trakcie roboty. Nigdy nie skorzystałabym z żadnego wykroju, po prostu robię. Zawsze wychodzi inaczej niż zamierzałam ale zwykle lepiej :-D

my dwie nocki 2+1 :-) już sie nie moge doczekać hihihi :-)
wy tak wszystkie coś przygotowujecie, organizujecie aż mi głupio:zawstydzona/y:
a przydam sie do czegoś? moge przywieźć np 20 - 30 (tyle ile uczestników dorosłych) czeskich piw :-) choć ja jeszcze karmię ale moze już wtedy bedzie zasypiał przy butli :-)
co myślicie?

Kati a mogę mieć specjalne zamówienie? 3 sztuki staropramen cerny lezak, byłabym ogromnie wdzięczna:tak:oczywiście rozliczymy się na miejscu

A ja natchniona akcją Aestimy mam pomysł na mini szafing i kącik z napisem "free" nie tylko dzieciowo - odzieżowy...
I kolejny nieśmiały pomysł - chleb Nutrii jest po prostu boski, jakby zechciała przywieźć bochenek dla tych co nie znają jego niebiańskiego smaku.... :-D A Traschka nam będzie przygrywać.... :laugh2:

reklama
forever pomysł z szafingien świetny! Jestem za! I jeszcze po raz kolejny nieśmiało proponuję stragan z waszymi królikami-itympodobne. Tylko kto to bedzie kupował, skoro każda już szyje?? Chyba tylko ja :)

Do góry