reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

pisałam, że pawilon na 50 os jest- na niepogodę. o jedzenie nie pytałam:sorry2: Może do konina pojedziemy, auta będą- no problem:)

reklama
No ale chyba pogodę zamawiamy :-D A tak poważniej to dobrze by było zawczasu obczaić jakiś saloon z kulkami aby zrobić tam najazd jakby co :-p

dziewczyny ja nadal jestem chętna, mój kręcił nosem ale jak wyskoczył, ze on musi jechać na koncert sigur ros we wrześniu bo to dla niego ważne i kase skombinuje, to ja odpaliłam, ze ja muszę jechać w kwietniu z Wami sie spotkać bo to dla mnie bardzo ważne :-) więc powiedział, ze ok :-)
jedziemy dajcie znać tylko gdzie i za ile :-)
jak zauważyłyście mało sie udzielam bo czasu brak, ale nr tel aktualny i e-mail też więc piszcie jak by co :-)
do zobaczenia kochane :-)

Witajcie Kochane
Postaram się na dniach napisać na ogólnym a póki co w ogromnym skrócie piszę, że popieram ofertę Aestimy.

Kati - jak super że udało Ci się męża przekonać :)
Zołzik - tylko mi tu nie wyskakuj z żadnym ślubie... A koleżanka jak chce sobie za mąż wychodzić to w okolicy Konina proponuje - będziesz miała blisko, żeby życzenia złożyć :p
Mrsmoon - mam nadzieję, że A nie zmieni zdania i będzie jechał. My z mężem co jakiś czas ciche dni mamy ale nie sądzę aby przepuścił okazję wyjazdu ;-)
Dobranoc Babeczki :*

kochane jeśli mam rezerwować muszę wiedzieć ile noclegów każda chce. Proszę, określcie się jak najszybciej czy będziecie od piątku do niedziele (2 noclegi) czy krócej i jesli krócej to która to noc (piątek/sobota czy sobota/niedziela).

To my też na 2 noce... A, raz się żyje ;-)
Zresztą, jak będą 2 nocki, to w piątek kierowcy będą mogli machnąć po browarku albo 2 ;-)

reklama
Do góry