reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
No ale chyba pogodę zamawiamy A tak poważniej to dobrze by było zawczasu obczaić jakiś saloon z kulkami aby zrobić tam najazd jakby co
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Mi się podoba też uważam że można rezerwować, zwierzaki mają super
dziewczyny ja nadal jestem chętna, mój kręcił nosem ale jak wyskoczył, ze on musi jechać na koncert sigur ros we wrześniu bo to dla niego ważne i kase skombinuje, to ja odpaliłam, ze ja muszę jechać w kwietniu z Wami sie spotkać bo to dla mnie bardzo ważne :-) więc powiedział, ze ok :-)
jedziemy dajcie znać tylko gdzie i za ile :-)
jak zauważyłyście mało sie udzielam bo czasu brak, ale nr tel aktualny i e-mail też więc piszcie jak by co :-)
do zobaczenia kochane :-)
jedziemy dajcie znać tylko gdzie i za ile :-)
jak zauważyłyście mało sie udzielam bo czasu brak, ale nr tel aktualny i e-mail też więc piszcie jak by co :-)
do zobaczenia kochane :-)
Witajcie Kochane
Postaram się na dniach napisać na ogólnym a póki co w ogromnym skrócie piszę, że popieram ofertę Aestimy.
Kati - jak super że udało Ci się męża przekonać
Zołzik - tylko mi tu nie wyskakuj z żadnym ślubie... A koleżanka jak chce sobie za mąż wychodzić to w okolicy Konina proponuje - będziesz miała blisko, żeby życzenia złożyć
Mrsmoon - mam nadzieję, że A nie zmieni zdania i będzie jechał. My z mężem co jakiś czas ciche dni mamy ale nie sądzę aby przepuścił okazję wyjazdu ;-)
Dobranoc Babeczki :*
Postaram się na dniach napisać na ogólnym a póki co w ogromnym skrócie piszę, że popieram ofertę Aestimy.
Kati - jak super że udało Ci się męża przekonać
Zołzik - tylko mi tu nie wyskakuj z żadnym ślubie... A koleżanka jak chce sobie za mąż wychodzić to w okolicy Konina proponuje - będziesz miała blisko, żeby życzenia złożyć
Mrsmoon - mam nadzieję, że A nie zmieni zdania i będzie jechał. My z mężem co jakiś czas ciche dni mamy ale nie sądzę aby przepuścił okazję wyjazdu ;-)
Dobranoc Babeczki :*
traschka
Mama Marysi
kochane jeśli mam rezerwować muszę wiedzieć ile noclegów każda chce. Proszę, określcie się jak najszybciej czy będziecie od piątku do niedziele (2 noclegi) czy krócej i jesli krócej to która to noc (piątek/sobota czy sobota/niedziela).
reklama
Podziel się: