reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
to ja dziś A pomolestuję;-) A jak nie to może siostrę...jakoś sama nie wyobrażam sobie jazdy, bo ostatnio Maja w drodze z Radomia taki dym nam zrobiła, że się zatrzymywać musieliśmy i ją uspokajać

Zarezerowałam wszystkie pokoje.
- Cena za pokój, niezależnie od ilości osób w nim mieszkających, to 80 zł. Pan powiedział że to zniżka dla grup i on nie będzie wnikał ile nas tam rzeczywiście mieszka.
- Jeśli ktoś zostanie tylko jedną noc to zapłąci normalną stawkę bez zniżki (90-130zł zależnie od pokoju).
- na terenie ośrodka działa restauracja z dwiema salami. Jedna duża na górze, druga mała na dole. Ta mała bedzie tylko dla nas (mieści 40-50 osób) i możemy tam sobie siedzieć ile chcemy.
- pod koniec kwietnia będzie tż działać druga restauracja plenerowa
- jest duzo miejsc na grilla przy jeziorze i nie tylko
- świetne warunki do łowienia ryb, kto chce łowić niech weżmie wędki bo pan ma tylko trzy
- zaliczka do zapłaty to 200 zł, z wielką przykrością napiszę, że obecnie kompletnie nie stać mnie żeby wyłożyć te pieniądze w tej chwili. Czy ktoraś z was może zapłacić zaliczkę? Albo złożyć się na nią? Oczywiście w tym wypadku będzie już miała opłacony nocleg (160zł) dostanie 40 zł zwrotu na mejscu.
- pan mówi trochę wolno ale udało mi się z nim dogadać bez wiekszych problemów.

myslę, że miejsce jest bardzo fajne. Dużo atrakcji, zwierzaków, jezior, lasów. Będzie super :)

edit: pan podał śednie ceny restauracyjne:
- obiad ok 25 zł
- śniadanie w formie szwedzkiego stołu - 15 zł
ale jest normalna karta menu i mozna znaleźć znacznie tańsze jak i znacznie droższe pozycje.

Ostatnia edycja:
- świetne warunki do łowienia ryb, kto chce łowić niech weżmie wędki bo pan ma tylko trzy
.

:-D:-D:-D

Trasia, a widzisz- ja nie umiałam z niego wydobyć aż tylu inf. |Co do zaliczki- też mogę :) My jedziemy całą trójką na 2 noce! A jedzonko sobie chyba weźmiemy. Hej, a może w tej sali wspólne śniadanka??? Byłoby miło:) Każdy przynosi co ma i mamy swój szwedzki stół.

Ostatnia edycja:
a od której jest doba hotelowa? Musimy rpzemysleć co i jak. Pewnie też na 2 noce pojedziemy, ale to musimy się z Silvą dogadać.. :)

O której w piątek planujecie byc na miejscu?

reklama
No jasne, że na dwie :-) Uciekam z pracy w piątek wcześniej i sruuu...:-p
Nutria - na jedną noc to się nie opłaca tłuc tyle km :no: Będziemy jak dojedziemy, że tak powiem, nie wcześniej ;-)Ja do dorzucenia się na zaliczkę też chętna.
Traschka - jak to miło,że ktoś jest w stanie się wszystkiego wywiedzieć zdecydowanie lepiej niż ja :-D

Ostatnia edycja:
Do góry