reklama
traschka
Mama Marysi
Zarezerowałam wszystkie pokoje.
- Cena za pokój, niezależnie od ilości osób w nim mieszkających, to 80 zł. Pan powiedział że to zniżka dla grup i on nie będzie wnikał ile nas tam rzeczywiście mieszka.
- Jeśli ktoś zostanie tylko jedną noc to zapłąci normalną stawkę bez zniżki (90-130zł zależnie od pokoju).
- na terenie ośrodka działa restauracja z dwiema salami. Jedna duża na górze, druga mała na dole. Ta mała bedzie tylko dla nas (mieści 40-50 osób) i możemy tam sobie siedzieć ile chcemy.
- pod koniec kwietnia będzie tż działać druga restauracja plenerowa
- jest duzo miejsc na grilla przy jeziorze i nie tylko
- świetne warunki do łowienia ryb, kto chce łowić niech weżmie wędki bo pan ma tylko trzy
- zaliczka do zapłaty to 200 zł, z wielką przykrością napiszę, że obecnie kompletnie nie stać mnie żeby wyłożyć te pieniądze w tej chwili. Czy ktoraś z was może zapłacić zaliczkę? Albo złożyć się na nią? Oczywiście w tym wypadku będzie już miała opłacony nocleg (160zł) dostanie 40 zł zwrotu na mejscu.
- pan mówi trochę wolno ale udało mi się z nim dogadać bez wiekszych problemów.
myslę, że miejsce jest bardzo fajne. Dużo atrakcji, zwierzaków, jezior, lasów. Będzie super
edit: pan podał śednie ceny restauracyjne:
- obiad ok 25 zł
- śniadanie w formie szwedzkiego stołu - 15 zł
ale jest normalna karta menu i mozna znaleźć znacznie tańsze jak i znacznie droższe pozycje.
- Cena za pokój, niezależnie od ilości osób w nim mieszkających, to 80 zł. Pan powiedział że to zniżka dla grup i on nie będzie wnikał ile nas tam rzeczywiście mieszka.
- Jeśli ktoś zostanie tylko jedną noc to zapłąci normalną stawkę bez zniżki (90-130zł zależnie od pokoju).
- na terenie ośrodka działa restauracja z dwiema salami. Jedna duża na górze, druga mała na dole. Ta mała bedzie tylko dla nas (mieści 40-50 osób) i możemy tam sobie siedzieć ile chcemy.
- pod koniec kwietnia będzie tż działać druga restauracja plenerowa
- jest duzo miejsc na grilla przy jeziorze i nie tylko
- świetne warunki do łowienia ryb, kto chce łowić niech weżmie wędki bo pan ma tylko trzy
- zaliczka do zapłaty to 200 zł, z wielką przykrością napiszę, że obecnie kompletnie nie stać mnie żeby wyłożyć te pieniądze w tej chwili. Czy ktoraś z was może zapłacić zaliczkę? Albo złożyć się na nią? Oczywiście w tym wypadku będzie już miała opłacony nocleg (160zł) dostanie 40 zł zwrotu na mejscu.
- pan mówi trochę wolno ale udało mi się z nim dogadać bez wiekszych problemów.
myslę, że miejsce jest bardzo fajne. Dużo atrakcji, zwierzaków, jezior, lasów. Będzie super
edit: pan podał śednie ceny restauracyjne:
- obiad ok 25 zł
- śniadanie w formie szwedzkiego stołu - 15 zł
ale jest normalna karta menu i mozna znaleźć znacznie tańsze jak i znacznie droższe pozycje.
Ostatnia edycja:
traschka
Mama Marysi
zołza dzięki! Kochana jesteś :* już ci prześlę priv.
jedno to na jedna kończyne ciała, a facet ma troche tych kończyn:-)To my też na 2 noce... A, raz się żyje ;-)
Zresztą, jak będą 2 nocki, to w piątek kierowcy będą mogli machnąć po browarku albo 2 ;-)
Aestima
Fanka BB :)
.
Trasia, a widzisz- ja nie umiałam z niego wydobyć aż tylu inf. |Co do zaliczki- też mogę My jedziemy całą trójką na 2 noce! A jedzonko sobie chyba weźmiemy. Hej, a może w tej sali wspólne śniadanka??? Byłoby miło Każdy przynosi co ma i mamy swój szwedzki stół.
Ostatnia edycja:
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Trasia jesteś WIELKA!!!!
My też na dwie noce.
My też na dwie noce.
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
No jasne, że na dwie :-) Uciekam z pracy w piątek wcześniej i sruuu...
Nutria - na jedną noc to się nie opłaca tłuc tyle km Będziemy jak dojedziemy, że tak powiem, nie wcześniej ;-)Ja do dorzucenia się na zaliczkę też chętna.
Traschka - jak to miło,że ktoś jest w stanie się wszystkiego wywiedzieć zdecydowanie lepiej niż ja
Nutria - na jedną noc to się nie opłaca tłuc tyle km Będziemy jak dojedziemy, że tak powiem, nie wcześniej ;-)Ja do dorzucenia się na zaliczkę też chętna.
Traschka - jak to miło,że ktoś jest w stanie się wszystkiego wywiedzieć zdecydowanie lepiej niż ja
Ostatnia edycja:
Podziel się: