reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
o.... my tez sięwstępnie piszemy! Ale tylko w 4-kę.. jakoś nie wieżę by mój małż był chętny na takie spotkanko .. ;-)
Pomysł super!!!

NIech żyje Kaowiec!!!

Dojrzałam dopiero wątek :) Temat wart przegadania z moim mężem, bo jeśli byśmy jechali, to całą naszą czwórką :-) Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem a wieczorkiem z mężem pogadam :)

Co do nurkowania - gdyby była taka możliwość w okolicy, to już wiem że moich dwóch panów z wody bym nie wyciągnęła i uszczęśliwieni by wrócili z tej wyprawy :-)

o.... my tez sięwstępnie piszemy! Ale tylko w 4-kę.. jakoś nie wieżę by mój małż był chętny na takie spotkanko .. ;-)
Pomysł super!!!
Kaowiec zdejmuje czapkę z głowy że się piszesz na taki wyjazd sama z całą 3. :tak:
Widzę, że dobrze by było coś z wodą w pobliżu znaleźć. :tak:
Blusia, jak tam znana Ci meta pod tym względem ? :-)

Mi się wydaje, że jak my sie do siebie dorwiemy, to rozmowom nie będzie końca i nawet nie będziemy zważać na to czy jest tam jakaś woda czy nie;))

reklama
my tez pewnie bysmy sie wybrali ale we 3 bo nie dalabym sobie sama rady ze wszystkimi gratami wiec jakby bylo wiecej panow to super by bylo :)

Do góry