reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Larvunia do 100 km pewnie dałabym radę sama, ale że wyruszam z Suwałk to podejrzewam, że z 300 to minimum jakie będę musiała pokonać, a z dwójką to lipa bo nie będę wiedziała czy mam iść do kibelka z dziewczynami i zostawić bagaż na pastwę losu, czy iść sama i zostawić dziewczynki same w przedziale:-DTakże mamcia będzie moim zbawieniem o ile nie będzie Wam przeszkadzała;-)

spoko spoko,myslalam ze autem przyjedziesz :sorry:

Ha ha wchodzę po 2 dniach nieobecności, a tu taki zryw narodowy:-) Pomysł pierwsza klasa! Bardzo chętnie się dopiszę ;)
Ja bym z przyjemnością zabrała męża, bo ja nie jestem zmotoryzowana, a pociąg w grę nie wchodzi no chyba, że z kimś po drodze bym się zabrała. Ja z Wrocławia.

Kurczę ale fajowo:happy:

Pomysł rewelacyjny :tak:.
Ja na takie spotkanie też chętnie wybrałabym się. Tylko na razie Nela ogromnie nie lubi jeździć w foteliku. Mam nadzieję, że do czasu spotkania będzie lepiej.
Jestem z Koszalina, więc też będę miała dość daleko.

No ale zainteresowanie :-) Fajnie :-D Ciekawe co Wasi Panowie na udział w taki mamuśkowym zjeździe, niezależnie od mojej sytuacji ja Tacie Młodej bym nie proponowała takiej eskapady.:no: Zna moją samodzielność no i wie, że ja wiem, iż nie przepada za tego rodzaju spotkaniami :happy: A auto i tak mi zapakuje i rozpakuje.:-p

reklama
Do góry