reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Andariel - no i tak powinno być - pozytywne myślenie :-) Jak zobaczyłam,że wpisałaś się na tym wątku a jeszcze nie otworzyłam posta pomyślałam że znowu narzekasz na niemobilność, a tu taka miła niespodzianka :tak: Tak czy inaczej postanowiłam zafundować Ci jedną jazdę z instruktorem aby zawstydzić :zawstydzona/y: a przez to zmusić do używania prawka :-p To kiedy się zapisujesz ? :happy:

reklama
forever ja dziś mojemu właśnie powiedziałam że wiosną ruszamy w polskę :) stwierdził że nie ma problemu ale że On bezinteresowny nie jest to zaproponował okolice Krakowa bo wziąłby sobie wtedy sprzęt nurkowy i pojechał do Zakrzówka tak są zalane kamieniołomy i pozatapiane koparki a jego bardzo kręcą te klimaty :):):)

Madzioolka ale jaja , soboe pomyslalam o tym samym ze moze jakies jeziorko i w tedy moj z checia by pojechal hehehehe zeby ponurkowac hehehe ale jaja :-D
moze to dobra mysl :-p

hej pomysł rewelacja :-) ja póki co nie obiecuje, bo nie wiem jak moja sytuacja zawodowa sie rozwinie, ale jak będzie możliwość to chętnie :-)

My też się wstępnie piszemy :)
Tak jak pisała Forever, baza na trasie Konin-Licheń sprawdzona i raj dla dzieciaków zwłaszcza tych starszych. Młodszym koc wystarczył :) Koszulki zlotowe mam dwie, Jasiek jedną ;) Tatusiowie zlot też zaliczyli.
Taka mała sugestia, jeśli zdecydujemy o miejscu i czasie, to najlepiej duużo wcześniej zarezerwować, bo w sezonie niestety nie chcą takich grup tylko na weekend.

Ale ekstra poimysł z tym spotkaniem:)Jestem za:)A Konin odwiedzę bardzo chętnie.Już raz tam byłam.Kawałek mam ale nie ma tragedii dla mnie

A męża może też zabiorę, bo póki co nie mam prawa jazdy i ktoś nas z bdg musi przywieźć... Ale zajmie się soboą spokojnie sam, chyba, że poznamy naszych mężów (tych co będą) ze sobą i sobie zorganizują coś- może rowery a wieczorem jakieś piwko czy coś...:) Chyba, że to będzie faktycznie blisko konina- wtedy może nas przywieźć i po nas przyjechać bez nocowania:))

ha ha ha, forever - oszalałaś, kobito;) najchętniej bym z mężem potrenowała - problemem jest opieka nad dziećmi w tym czasie, bo z nimi się po mieście rozbijać nie będę;) no a w dalszą trasę(czyt. na czerwcówkowe spotkanie w PL) to bym się raczej sama (tzn. z Lonkiem) i tak nie wybrała - obawiam się, że nawet z dobrą nawigacją coś bym pokręciła, bo nie mam orientacji w terenie i jestem rozkojarzona na maxa:) taka dupka wołowa i tyle:)
widze, że spooooro chętnych!
Aestima - mój M. by przyklasnął Twojemu pomysłowi, bo wciąż narzeka, że przez moje niejeżdżenie nie może sobie ze znajomymi piwka popijać:)

reklama
Do góry