reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Gdzieś już pisałam - Młoda podróż do Gdańska i z powrotem zniosła super :-) - głównie śpiąc. Choć fotelik co do zasady nie jest najwygodniejszy :no:

reklama
...
z północnego wschodu i wogóle chyba ze wschodu nikogo nie kojarzę ( jeśli kogoś pominęłam to przepraszam ).
Ja jestem z Suwałk:-) Ale tylko pochodzeniowo ;-)
Od połowy kwietnia będę w Polsce
laugh.gif
i bardzo chętnie bym się spotkała o ile nie będzie to dla Was problem jeżeli przyjadę z mamą. Bo samochodu nie posiadamy i tylko pociąg wchodzi w grę:zawstydzona/y: A z dwójką dzieci to nie da rady samej:no:

dubeltowka oj da rade da ;-) Ja juz wszedzie śmigam z 2ką ... do lekarza, na zakupy, do rodzicow 35km od nas... No ALE nie tak daleko... ...moze masz racje :sorry:

Dubeltówka86 - jak dla mnie żaden problem, faktycznie by Ci było ciężko pociągiem. :tak:Ja na wyjazdy z noclegiem z Młodą do auta biorę kogoś do pomocy więc zupełnie rozumiem - na nasze spotkanie byśmy we dwie przyjechały jednak, bo głównie chodzi o to, żeby ktoś popilnował Młodej jak będę kursować z gratami a tu Cioć będzie całe mnóstwo :-D. W związku z tym dwa pytanka: do kiedy będziesz ? oraz skąd będziesz wyruszać ?
No i do wszystkich - czy są jakieś sugestie odnośnie miejsca albo Któraś ma sprawdzoną metę ? Ja mam namiar od koleżanki Blusi na coś w okolicach Lichenia, wypróbowane i polecane na tego rodzaju spotkanka.
Proponuję też T-shirty okolicznościowe - dla mamuś z nickiem a dla pociech z imieniem - prawie ;-)

Tak więc, ja będę długo bo pewnie coś koło czerwca wracam z powrotem. Najbardziej pasuje mi druga połowa kwietnia bo 14 ego chrzcimy Asię. Wyruszam z Suwałk niestety,ale jeżeli spotkanie nie odbędzie się w najdalszym dla mnie końcu polski to z radością przyjadę:)
Larvunia do 100 km pewnie dałabym radę sama, ale że wyruszam z Suwałk to podejrzewam, że z 300 to minimum jakie będę musiała pokonać, a z dwójką to lipa bo nie będę wiedziała czy mam iść do kibelka z dziewczynami i zostawić bagaż na pastwę losu, czy iść sama i zostawić dziewczynki same w przedziale:-DTakże mamcia będzie moim zbawieniem o ile nie będzie Wam przeszkadzała;-)

Co do lokalizacji to ja postaram się dostosować o ile, jak pisałam wyżej, nie będzie to zachód Polski;-)
Koszulki jak dla mnie pomysł ekstra przodu może być nick a z tyłu Babyboom Czerwiec 2011....hmmm?

Ostatnia edycja:
Jestem za! Ja to pewnie z mężem bym pojechała, ale na samo spotkanie z Wami bym go nie brała, znalazłby sobie jakieś zajęcie na ten czas:)

co za cudowny pomysł!!!bardzo bardzo bardzo chętnie! Polecam wszystkim wybranie się w podróż np ok 3, kiedy dziecko jeszcze śpi. Do 3 można się samemu wyspać po czym zapakoweać dziecko do fotelika i sru w drogę. Dzecko prześpi trasę a ruch na drodze niewielki, co przy stanie polskich dróg przyspiesza podróż dwukrotnie.
Forever też myślę, że okolice Konina wypadają w miarę w środku dla wszystkich, ew okolice łodzi, ale szczecin będzie miał już dalej. Jutro poszukam jakiegoś fajnego miejsca. Ale się cieszę!

Dubeltówka86 - medal za obywatelską postawę :-) Z pójściem do wc właśnie jest największa kicha :baffled:
Silva - ale my tak się będziemy trochę dłużej kisić we własnym sosie :tak: Dobę napewno - przyjazd w piątek ( urwę się z roboty ), wyjazd w niedzielę. W kwietniu dzień długi jak w sierpniu :happy:
Traschka - o widzę, że nie tylko ja jestem aktywistka :-D, jak miło :-pPamiętaj tylko o połączeniu z Suwałk, żeby pociąg był w miarę niedaleko - zawsze można podjechać na dworzec. Z Młodą nadranne podróże nie wchodzą w grę, szybciej nocne. Jak bym wyjechała z Wawy przed korkami to nie byłoby najgorzej :tak:Datowo obstawiam 20 - 22 kwietnia, bo od kolejnego weekendu można sobie majówkę przedłużyć. Na maj wolałabym się nie umawiać z uwagi na komunię chrześniaka no i plany wojaży na południe.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry