reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
To która namówi swojego Slubnego - albo i niekoniecznie ;-) - aby został kaowcem od Panów ?
Odnośnie strojów okolicznościowych to mam dwie sugestie - aby dla Maluchów były raczej bodziaki niż koszulki i nie białe bo niepraktyczne a materiał musi być naprawdę super ( i nie różowe dla dziewczynek a niebieskie dla chłopców :-D ) a dla nas odnośnie koloru jak wyżej i taliowane - lepiej się wygląda - a nie proste jak worki. Każda by podała rozmiary z miesiąc- 3 tyg wcześniej i wtedy można by było wszystko hurtem zamówić i jakiś rabat uzyskać :tak:Blusia, a jak wyście robiły ?

Ostatnia edycja:
Zielonae bodziaki!:)
Ale ja nie jestem w stanie przewidzieć co z rozmiarem Miesia wiosną- on przybiera w jakimś mega tempie:) I nie wiem czy się wkrótce uspokoi trochę czy nadal będzie tak gnał do przodu:))

Skoro to spotkanie ciotek bb to koszulki koniecznie zielone tak jak forum:-) dziewczynki mogą mieć jasnozielone z ciemnozielonym imieniem i rękawek z bufką, a chłopcy odwrotnie z prostym rękawkiem;-)Mamusie koniecznie koszulki z talią i preferowałabym troszkę dłuższe niż do pępka:tak:A co do rozmiarów to zawsze lepiej zamówić troszkę większego bodziaka. Kurcze I'm so excited:-D

Skoro to spotkanie ciotek bb to koszulki koniecznie zielone tak jak forum:-) dziewczynki mogą mieć jasnozielone z ciemnozielonym imieniem i rękawek z bufką, a chłopcy odwrotnie z prostym rękawkiem;-)Mamusie koniecznie koszulki z talią i preferowałabym troszkę dłuższe niż do pępka:tak:A co do rozmiarów to zawsze lepiej zamówić troszkę większego bodziaka. Kurcze I'm so excited:-D
No dobra... skoro tak to bez pomocników się nie obędzie :-)
W ubrankowym temacie trzeba najpierw znaleźć producenta bodziaków w tym z bufkami i T-shirtów ( jeden wszystkiego ) w zieleniach ( gładkich ) ewentualnie takich który by i nadruk zrobił. Myślę, że można już teraz. :tak: Dubeltówka86 ? ;-)

reklama
Ja mogę tylko na odległość coś pomóc
embarrassed.gif

Producenta od wszystkiego ciężko będzie znaleźć, ale znalazłam od koszulek mamusiowych ORFI - a tu pozwoliłam sobie wstępny projekt wstawić:zawstydzona/y::-)
acerh0.jpg

Co do bodziaków to ciężko jest znaleźć coś bez nadruków, w dwóch odcieniach zieleni, z dobrego materiału, o bufkach nie wspominając. Jedyne co znalazłam na allegro to coś takiego KOSZULKI,PODKOSZULKI KRÓTKI RĘKAW R.80 - 2 sztuki (1824025889) - Aukcje internetowe Allegro a nadruk można w tej samej firmie co nasze koszulki. Chłopcom zielone dziewczynkom żółte? No nie wiem........
Może któraś znajdzie coś fajniejszego

Do góry