reklama
traschka
Mama Marysi
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
"Agroturystyka Złoty Łan" ma tylko 5 pokoi więc tez chyab odpada...
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ja - Zołza - kto pierwszy ten lepszy
Aestima -
Aestima -
Aestima
Fanka BB :)
Forever, co Cię tak zszokowało?? Często spóźniam się z płatnością do plusa Właśnie przelałam, ale pewnie jutro odblokują, przynajmniej przez te 3 dni blokady zaoszczędzę trochę Bo rachunki mam ostatnio kosmiczne Michaś niedługo będzie ( pojechał po kurę eko), to wykonam swój przydział
Aestima
Fanka BB :)
Dziewczyny- nie nadaję się do dzwonienia- nie spytałam nawet o połowę tych rzeczy- facet b. niekonkretny... termin ma wolny (z pt na sb i z sb na nd_ 80 zł za pokój ( to już zniżka dla grupy). Ma 10 pokoi wolnych w tym 2-3 troszkę większe( 4 os wg pana się wyśpią) a reszta to takie dwójki z dostawką ( małżeństwo+ dziecko) czyli jak zrozumiałam duze łożko i dostawione pojedyńcze. Rzekomo łóżeczko t. wejdzie. W każdym aneks i łazienka. Jest jakiś pawilon w którym można posiedzieć, zmieści się 50 os. Zresztą zobaczie sobie tutaj wszystko
Agroturystyka Ania i Filip
Dla mnie kwota ok, jestem za tylko szybko się decydujmy, bo miał masę telefonów ( słyszałam w tle) i proponuję, że jeśli się zdecydujemy, to niech ktoś inny jeszcze raz tam przedzwoni, żeby potem na mnie nie było...
Jakoś taki mało konkretny ten pan, ale miejsce chyba ok.
Agroturystyka Ania i Filip
Dla mnie kwota ok, jestem za tylko szybko się decydujmy, bo miał masę telefonów ( słyszałam w tle) i proponuję, że jeśli się zdecydujemy, to niech ktoś inny jeszcze raz tam przedzwoni, żeby potem na mnie nie było...
Jakoś taki mało konkretny ten pan, ale miejsce chyba ok.
traschka
Mama Marysi
Aestima jak dla mnie super. Miejsce łądne i ciekawe dla dzieci, dużo zwierzątek. Pokoje wyglądają łądnie i cena OK. Ja bym była chętna. Z tego co pisze Forever to potrzebujemy 10 pokoi w tym dwa wieksze więc w zasadzie wszystko się zgadza.
Rezerwujemy?
Rezerwujemy?
traschka
Mama Marysi
ok, zadzwonię tam jutro. Dzięki!
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Tak po liście pytań popatrzyłam to nie wiemy co z salą na niepogodę ( chyba nie ma ) i jedzeniem ( raczej we własnym zakresie ), jak aneksy kuchenne wyglądają bardziej pod naszym kątem bo maluchy się zawsze jakoś pożywią.
Aestima - no właśnie ja nie lubię takich niekonkretnych Za to podoba mi się hasło zwierzyniec. No i kwestia dopięcia tematu.
A co do telefonu to ja bym tak nie umiała, jeszcze teraz jak jest Młoda gdy wychodzę, miałam stresa po jakim czasie mi włączą sygnał jak dawali mi nową kartę. Dzięki Bogu komórka płaci się sam bo te nie płacące samodzielnie no to już miałam kiedyś monit odnośnie prądu - a to wszystko dlatego, że od razu jak przyszły kwoty na pół roku na przód nie wklepałam jako zlecenia stałe.
Aestima - no właśnie ja nie lubię takich niekonkretnych Za to podoba mi się hasło zwierzyniec. No i kwestia dopięcia tematu.
A co do telefonu to ja bym tak nie umiała, jeszcze teraz jak jest Młoda gdy wychodzę, miałam stresa po jakim czasie mi włączą sygnał jak dawali mi nową kartę. Dzięki Bogu komórka płaci się sam bo te nie płacące samodzielnie no to już miałam kiedyś monit odnośnie prądu - a to wszystko dlatego, że od razu jak przyszły kwoty na pół roku na przód nie wklepałam jako zlecenia stałe.
Ostatnia edycja:
Podziel się: