reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Kraków uwielbiam ale jak mam jechać tam 5 godzin albo i dłużej tylko po to żeby obejrzec prezentację multimedialną z której informacje i tak nastepnego dnia zostaną rozesłane mailaem do wszystkich pracowników a potem znowu 5 godzin wracać do domu to mi słabo na samą myśl o całym dniu spędzonym w samochodzie...

reklama
Madzioolka - no to faktycznie bez sensu skoro tak. Masz bogatego pracodawcę :tak:
Ja załatwię Licheń, może któraś jeszcze się skusi na jakiś namiar, a Traschka i tak Ci ze 100 kolejnych wynajdzie;-)edit: Zdecydowanie odmawiam dzwonienia do Lichenia, toż to 400 m od sanktuarium :szok:

Ostatnia edycja:
czy któraś gdzieś dzwoniła? Dajcie znać żeby się nie powielać.

Forever dzwoni do "pod lasem" Pokoje Pod Lasem - Różopole, w Różopolu (ul. Fiołkowa 3)

więc jeśli wy też chętne to proponuję:

Madzioolka - "Agroturystyka złoty łan" Agroturystyka Złoty Łan - Konstantynowo, w Konstantynowie (Konstantynowo 17)

Aestima - Gospodarstwo agroturystyczne Ania i Filip. Gospodarstwo Agroturystyczne Ania I Filip - Izabelin, w Izabelinie (Izabelin 47)

Poczekajmy na jakąś relację, jakby co to zacznę szukać jescze innych miejsc.

No więc dzwoniłam tamże dziś, ale niestety ani na komórkę ani na telefon stacjonarny bezskutecznie :baffled: Jutro mogę mieć problem z wygospodarowaniem spokojnego momentu na kolejne próby więc jeśli Madzioolka byś zechciała popróbować również pod mój "przydział" - w ramach odreagowania podróży i prezentacji - byłabym zobowiązana. :happy2:

reklama
Do góry