reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Kurcze...
ja nadal nie wiem na 100%...do tego brat coś przebąkiwał, ze chce w drugiej połowie kwietnia lub sam początek mają chrzciny - w maju raczej mu odpada,bo są komunie i ta restauracja już nie ma miejsc...ciekawe kiedy sie zdecyduje?/

reklama
My już po rozmowie. Właściwie była bardzo krótka - nic się nie zmieniło - jedziemy :)

Mam tylko pytanie. Może ustalimy wstępnie kto jedzie i skąd i zastanowimy się, czy dla tych osób "połowa drogi" nie byłaby gdzieś indziej?

My już po rozmowie. Właściwie była bardzo krótka - nic się nie zmieniło - jedziemy :)

Mam tylko pytanie. Może ustalimy wstępnie kto jedzie i skąd i zastanowimy się, czy dla tych osób "połowa drogi" nie byłaby gdzieś indziej?
hmm...właściwie to Iza masz racje..bo mnie się wydaje, ze wiecej dziewczyn z południowej Polski sie wybiera i z Warszawy, wiec trochę inny teren jest połówkowy - tak mi sie zdaje...

Ja kontroluję więc mamy tak:
ekipa warszawska:
1. Ja - Zołza 2 + 1
2. Silva 2 + 1
3. Nutria 2 + 3
4. AGATA R 1
5. ja 1 + 1
6. Mrsmoon - ostatnio się nie odzywała na tym wątku ale liczę, że jedzie - 2 + 1
7. Bielsko - Biała Traschka 2 + 1
8. Bydgoszcz Aestima 2 + 1
9. Lublin Madzioolka 2 + 1
10. Dolny slask Kati83 2 + 1
i ew.
Pajęczno
11. _Angel_ - 2 + 1
12. Mysia23
13. Zgorzelec - Doggi 2 + 1
14. Wrocław - Setana 2 + 1
Jeśli znajdziecie bardzie dogodny dla wszystkich punkt - nie ma sprawy - tylko weźcie pod uwagę nie tylko odległość ale i jakość dróg dojazdowych - w okolice Konina można w miarę dojechać w każdym kierunku - w sumie najdalej od reszty jest Madzioolka :-(

a więc nie ma nikogo z północy? To znaczy, że wg pierwszego spojrzenia środek będzie wypadał gdzieś poniżej Łodzi. Dla mnie lepiej, mam bliżej a jak dla was? Na pewno Aestima będzie miała dalej, ale całe południe, Lublin i Wrocław ma chyba bliżej. Dla Warszawy wyjdzie podobnie.

ja Górny Śląsk :-) i zrezygnowałam z wycieczki zakładowej bo powiedziałam, ze mam już inną zaplanowaną ;-)
bliżej do nas to więcej procent, ze przyjedziemy :-D

Dla mnie to problem, bo będziemy jechać z zielonej a auto mamy kiepskie... Jak jedziemy do zg to tata jest w pogotowiu i jak coś za autem to nas uratuje a tak... Chyba nasz przyjazd wtedy będzie mocno niepewny niestety...:-:)-:)-(

reklama
Kurcze, myślę czy do kwietnia zdążymy auto zmienić... Ale chyba nie, bo do marca M. ze szkołą bedzie wojował.

Do góry