reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Kurcze...
ja nadal nie wiem na 100%...do tego brat coś przebąkiwał, ze chce w drugiej połowie kwietnia lub sam początek mają chrzciny - w maju raczej mu odpada,bo są komunie i ta restauracja już nie ma miejsc...ciekawe kiedy sie zdecyduje?/

reklama
My już po rozmowie. Właściwie była bardzo krótka - nic się nie zmieniło - jedziemy :)

Mam tylko pytanie. Może ustalimy wstępnie kto jedzie i skąd i zastanowimy się, czy dla tych osób "połowa drogi" nie byłaby gdzieś indziej?

My już po rozmowie. Właściwie była bardzo krótka - nic się nie zmieniło - jedziemy :)

Mam tylko pytanie. Może ustalimy wstępnie kto jedzie i skąd i zastanowimy się, czy dla tych osób "połowa drogi" nie byłaby gdzieś indziej?
hmm...właściwie to Iza masz racje..bo mnie się wydaje, ze wiecej dziewczyn z południowej Polski sie wybiera i z Warszawy, wiec trochę inny teren jest połówkowy - tak mi sie zdaje...

Ja kontroluję więc mamy tak:
ekipa warszawska:
1. Ja - Zołza 2 + 1
2. Silva 2 + 1
3. Nutria 2 + 3
4. AGATA R 1
5. ja 1 + 1
6. Mrsmoon - ostatnio się nie odzywała na tym wątku ale liczę, że jedzie - 2 + 1
7. Bielsko - Biała Traschka 2 + 1
8. Bydgoszcz Aestima 2 + 1
9. Lublin Madzioolka 2 + 1
10. Dolny slask Kati83 2 + 1
i ew.
Pajęczno
11. _Angel_ - 2 + 1
12. Mysia23
13. Zgorzelec - Doggi 2 + 1
14. Wrocław - Setana 2 + 1
Jeśli znajdziecie bardzie dogodny dla wszystkich punkt - nie ma sprawy - tylko weźcie pod uwagę nie tylko odległość ale i jakość dróg dojazdowych - w okolice Konina można w miarę dojechać w każdym kierunku - w sumie najdalej od reszty jest Madzioolka :-(

a więc nie ma nikogo z północy? To znaczy, że wg pierwszego spojrzenia środek będzie wypadał gdzieś poniżej Łodzi. Dla mnie lepiej, mam bliżej a jak dla was? Na pewno Aestima będzie miała dalej, ale całe południe, Lublin i Wrocław ma chyba bliżej. Dla Warszawy wyjdzie podobnie.

ja Górny Śląsk :-) i zrezygnowałam z wycieczki zakładowej bo powiedziałam, ze mam już inną zaplanowaną ;-)
bliżej do nas to więcej procent, ze przyjedziemy :-D

Dla mnie to problem, bo będziemy jechać z zielonej a auto mamy kiepskie... Jak jedziemy do zg to tata jest w pogotowiu i jak coś za autem to nas uratuje a tak... Chyba nasz przyjazd wtedy będzie mocno niepewny niestety...:-:)-:)-(

reklama
Kurcze, myślę czy do kwietnia zdążymy auto zmienić... Ale chyba nie, bo do marca M. ze szkołą bedzie wojował.

Do góry