reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Setana strasznie mi przykro, ogromnie chciałam sie z wami spotkać... ale rozumiem. Może coś się jeszcze zmieni, nigdy nie wiadomo:)

Aestima zatem zostawmy te okolce Konina. Dla nas 100km więcej nie robi wielkiej różnicy skoro i tak mamy daleko. Zakładam, że skoro wszyscy wcześniej zgadzali się na ten rejon to zgadzają się w dalszym ciągu?
dziewczyny proszę wypowiedzcie się!

dziewczyczyny, moja propozycja jest taka żebyście wybrały jak najb. dogodne miejsce a ja się spróbuję dostosować, bo nie chcę żeby przeze mnie ktoś miał gorze. W żadnym wypadku:no: Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć, że okolice konina- 100 % jedziemy a inne okolice, to już gorzej i będziemy myśleć jak będziemy wiedzieć konkretnie gdzie, co i jak...

ja wszędzie dojadę :) tak jak i Trasi te "parę" kilometrów w ta czy w tamtą nie robi różnicy skoro i ta się wybieramy :)

ja się nie wypowiadam co do miejscowości bo z krakowa wszedzie daleko - tym bardziej ze wciełam sie w rozmowe :) wiec grzecznie czekam az ustalicie i wtedy się ustosunkuję

trasia - jak byście jechali do konina? na katowice i a2? patrzylam na google wychodzi nam mniej wiecej 5 godzin jazdy

Ironia tak, na pewno jechałabym jedynką na Katowice, Łódź i na A2. Bardzo dobra trasa, jak na Polskę oczywiście:) No chyba, że autostrada okaże się dla nas za droga to pojedziemy wioskami, ale z Łodzi to już i tak blisko.

Setana - szkoda :-(, no ale zdrowie najważniejsze.
No to mamy:
1.Mrsmoon 2 + 1
2.Silva 2 + 1
3. Nutria 2 + 3
4. Ja - Zołza 2 + 1
5. Ironia 2 + 1
6. Aestima 2 + 1
7. Traschka 2 + 1
8. Madzioolka 2 + 1
9. AGATA R 1
10. Kati83 2 + 1
11. Izabela34 2 + 2
12. ja 1 + 1
i ew.
13. Mysia23 2 + 2
14._Angel_ 2 + 1
Czyli potrzebujemy 9 ew. 10 dwójek ( przy założeniu, że AGACIE R nie będą przeszkadzały nocne piski Młodej :-p ) i 2 ew. 3 razy coś większego. Dobrze by było aby w tych dwójkach się łóżeczko turystyczne dało wstawić.
Wszystko na kupie oczywiście.
Interesuje nas plac zabaw bezpieczny, bliskość podgrzewanego jeziora, miejsce na grill/ognisko, czy są utensylia grillowe, może coś na zrobienie posiłku choćby maluchom, lodówka - może więcej niż jedna na taką bandę :-D, mikrofala też by się przydała. No i cena oczywiście, dwie noce 20/22.04., czy za hurt zniżka, jak daleko do sklepu.
A co do obowiązującej kolorystyki to jeśli chodzi o Młodą to nie wiem jaki wtedy rozmiar będzie nosić, coś już mam zabezpieczone :happy2:, dla siebie oczywiście już też. :-p

reklama
forever, my nie będziemy brać łóżeczka, to możemy mieć mniejszą dwójkę ale ważne aby łózko było " małżeńskie" albo 2 z możliwością zsunięcia- Miesio będzie spał z nami.
To gdzie dzwonimy- dzielimy się jakoś robotą???

Do góry