reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Dla mnie to problem, bo będziemy jechać z zielonej a auto mamy kiepskie... Jak jedziemy do zg to tata jest w pogotowiu i jak coś za autem to nas uratuje a tak... Chyba nasz przyjazd wtedy będzie mocno niepewny niestety...:-:)-:)-(
Czy okolice Konina byłyby dla Was lepsze, jeśli tak to nie do końca łapię dlaczego mając na uwadzę to co napisałaś... :sorry:
Marta24 - jesteśmy prawie po środku, lepiej tylko jest położona Łódź ale nie przypominam sobie żadnej Czerwcówki z tego rejonu.
Tak czy inaczej zarządzić trzeba coś....:tak:

ale kusicie...mecze i mecze michała o to..mówi ze moooglibysmy jak nie bedzie gdzies mega daleko... czy wiadomo jaki to będzie punkt? :rofl2:

Ironia - fajnie by było .... :tak: Jak widzisz nie ale miejmy nadzieję, że w najbliższym czasie się wyklaruje jakie okolice -czy zostajemy przy Koninie czy też bliżej środka kraju.

forever, zdecydowanie najlepsze, bo będziemy jechać z zg ( mam tam 11 kwietnia zabiegi rehabilitacyjne i już zostanę tam) i a okolice konina są pomiędzy zg i bdg. i mamy obstawę w postaci taty jak coś nam się z autem przydarzy na odcinku zg-p-ń, wujka na odc p-ń- konin i przyjaciela na odc. konin- bdg:-) ( chodzi o to, że jak nam się rozwali w przysłowiowym polu, to przyjadą i mnie z Małym zgarniają, co już niestety mamy przećwiczone z okresu ciąży kiedy auto nam się psuło non stop) A w okolice łodzi nie wiem czy się wypuścimy z tym naszym autkiem , bo M. coś ostatnio kwęczy ,ze już boi się nim dalej ruszać i musimy o czymś nowym myśleć...

No nic jeśli konin, to my na 100% a jeśli inne miejsce, to będziemy myśleć;-)

a tak w ogóle to kupiłam już bluzkę dla Miesia z myślą o zlocie;-)
P1120322.jpg ładna?:)

ja też:( Wszystko zależy od miejsca, dlatego proszę Was abyśmy szybko coś uchwialiły, bo trzeba się brać za rezerwację itp. Ja stawiam na któryś z ośrodków który Trasia wybrała a jak zmiana lokalizacji, to chciałabym jak najszybciej wiedzieć;-)

Dzieczyny ogromnie mi przykro, bo bardzo chciałam się z Wami spotkać ale niestety ze względów finansowych nie damy rady:zawstydzona/y:. Diagnostyka Tayi, naruszyła już mocno oszczedności zostawione na okres mojego urlopu wychowawczego więc będzie nam ciężko. Poza tym pewnie będzie musiała dostawiać stale jakieś leki. To bardzo prozaiczny powód ale niestety, niby pieniądze nie sa najważniejsze, a jednak w takich kewstiach są decydujące...

reklama
Setana strasznie mi przykro, że Was zabraknie:-:)-:)-:)-(Trzymam kciuki za Tayę - oby szybko wyszła na prostą - trafna diagnoza jest najważniejsza

Do góry