reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Ja - Zołza - głupku.... :tak:, my to jeszcze pogadamy..... Zieleń - tak jak myślę. :-p
Traschka - chciałam tylko napisać coby na wątek zajrzały ale np. _Angel_ się odezwała.

Ostatnia edycja:
Zołzik - super :)
My... przyznaję, ze nie wiemy. Zaczęłam się wahać, bo niestety przestało być tak różowo z kasą. No taka brutalna prawda. I w sumie to wszystko jedno czy zapłacimy +50zł czy nie..
generalnie jestem chętna. I mam nadzieję, ze tak zostanie, ale. ale ale... Boję się, ze to za duże moje "widzimiśię"...

Czy możemy się zapisać na 60%?

Nutria, ja też rozpatrywałam to w kategoriach "widzimisię", ale przeciez nie można sobie wszystkiego odmawiać ;-) :-) Ja jeszcze muszę zobaczyc, jak to będzie finansowo wyglądało, ale chyba się uda :-)

Kochane czytam, czytam... Porozmawiam raz jeszcze z Romkiem i dam znać czy nic się nie zmieniło. Wolną chwilą służę pomocą w szukaniu miejsca na spotkanie :)

ależ Wam zazdroszczę :( po tym spotkaniu już nic nie będzie takie samo! życzę Wam cudownego zlotu! chociaż jeszcze sporo czasu i pewnie zdążę jeszcze wiele razy Wam "pożyczyć" :)

Nutria - liczymy na Ciebie :-) Akurat jeśli chodzi o Twoją ekipę to z uwagi na jej wielkość dobrze by było abys się w miarę precyzyjnie określiła, kwestia Domków u Anny czy gdziekolwiek indziej.
Izabela34 - no myślę, że nie :tak:
Jeszcze tylko Doggi, Setana i Mrsmoon powinny się odezwać i określić wyjazdowo.

Ostatnia edycja:
reklama
masz oczywiście racje.
Prawda taka, ze my najchętniej w pryawatnej 2-ce...no chcialabym... pogadam jeszcze

Do góry