reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Dubeltówka86 - szkoda :-(
Licheniowi mówię zdecydowanie nie :no: My jedziemy sobie odpocząć a nie.... dewocieć.:baffled:
Faktycznie ustalmy ile jest chętnych ( będę aktualizować w laptopie ) a listę pytań się naskorbie :tak: Traschka i Aestima - dzięki za chęć pomocy :happy:

reklama
super pomysł, każda obdzwoni jedno miejsce i potem przedstawimy tu wnioski. Ja mogę przygarnąć jeden ośrodek. W ogóle mogę tego znaleźć więcej. Znalezienie tych trzech zajęło mi 5 minut, to pierwsze wyniki jakie wyskoczyły i zwracały uwagę.

Ja się piszę nawet na 100% już nawet urlop rozpisałam na piątek 20 kwietnia :) więc nie ma odwrotu :)
Co do kwoty to się dostosuję, ile będzie tyle zapłacę. Miejsce - aby nie było dalej ode mnie niż ten Konin bo T będzie kręcił nosem (ale nie aż tak żeby zrezygnować z wyjazdu, co to to nie :))
A w kwestii obdzwonienia to też służę pomocą (od czego jest telefon służbowy :-)), tylko faktycznie ustalmy o co pytać bo ja też zapomnę o połowie rzeczy :happy:

my na 75% bo M. kręci nosem, ze jeszcze za wcześnie na to żeby sie zapisywać, ale ja sobie już 20-stego zarezerwowałam urlop :-)
i odkładam po 50 zł od stycznia do skarbonki ;-)
ale nie pomoge w kwestii organizacji, no i nocleg do 40 zł byłby ok :-) pozdrowionka

Fajnie, że jest ekipa zdecydowanie na tak :-) Poczekajmy do końca tygodnia a potem zobaczę która się nie odezwała z uprzednio zgłaszających i trzeba będzie detalicznie pytać. Napisałam wczoraj smsa do Doggi ale jak na razie cisza :-(

Spojrzałam na moją listę i niestety zbyt dużo do zaktywizowania odnośnie obecnej decyzji nie ma bo li tylko:
1. Nutria
2. Mrsmoon
3. Izabela34
4. Setana
5. Doggi
6. ew. _Angel_-
czy mogę prosić o pomoc gł. odnośnie kontaktu z Setaną, kilka razy prosiłam Ją o podanie maila, niestety bez odzewu. Doggi milczy. Izabeli34 dawno też nie było, ale maile czyta. :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry