reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Dubeltówka86 - szkoda :-(
Licheniowi mówię zdecydowanie nie :no: My jedziemy sobie odpocząć a nie.... dewocieć.:baffled:
Faktycznie ustalmy ile jest chętnych ( będę aktualizować w laptopie ) a listę pytań się naskorbie :tak: Traschka i Aestima - dzięki za chęć pomocy :happy:

reklama
super pomysł, każda obdzwoni jedno miejsce i potem przedstawimy tu wnioski. Ja mogę przygarnąć jeden ośrodek. W ogóle mogę tego znaleźć więcej. Znalezienie tych trzech zajęło mi 5 minut, to pierwsze wyniki jakie wyskoczyły i zwracały uwagę.

Ja się piszę nawet na 100% już nawet urlop rozpisałam na piątek 20 kwietnia :) więc nie ma odwrotu :)
Co do kwoty to się dostosuję, ile będzie tyle zapłacę. Miejsce - aby nie było dalej ode mnie niż ten Konin bo T będzie kręcił nosem (ale nie aż tak żeby zrezygnować z wyjazdu, co to to nie :))
A w kwestii obdzwonienia to też służę pomocą (od czego jest telefon służbowy :-)), tylko faktycznie ustalmy o co pytać bo ja też zapomnę o połowie rzeczy :happy:

my na 75% bo M. kręci nosem, ze jeszcze za wcześnie na to żeby sie zapisywać, ale ja sobie już 20-stego zarezerwowałam urlop :-)
i odkładam po 50 zł od stycznia do skarbonki ;-)
ale nie pomoge w kwestii organizacji, no i nocleg do 40 zł byłby ok :-) pozdrowionka

Fajnie, że jest ekipa zdecydowanie na tak :-) Poczekajmy do końca tygodnia a potem zobaczę która się nie odezwała z uprzednio zgłaszających i trzeba będzie detalicznie pytać. Napisałam wczoraj smsa do Doggi ale jak na razie cisza :-(

Spojrzałam na moją listę i niestety zbyt dużo do zaktywizowania odnośnie obecnej decyzji nie ma bo li tylko:
1. Nutria
2. Mrsmoon
3. Izabela34
4. Setana
5. Doggi
6. ew. _Angel_-
czy mogę prosić o pomoc gł. odnośnie kontaktu z Setaną, kilka razy prosiłam Ją o podanie maila, niestety bez odzewu. Doggi milczy. Izabeli34 dawno też nie było, ale maile czyta. :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry