reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
To ja jestem odmieniec bo nie mam nic zielonego, Maja tez nie, nie znoszę tego koloru (jak kwiaciarka robiła mi bukiet ślubny to powiedziałam jej że ma tak zrobic żeby nie było żadnych liści ani łodyżek widać :p) no ale do kwietnia jeszcze sporo czasu więc postaram się przełamać :-)

Ja kocham ten kolor, ale sama nie czuję się w zielonym. Za to moich chłopaków uwielbiam w zielonym:tak: i wszystkie kocyki i pierdułki Miesio ma zielone właśnie:-)

Mi u kogoś nie przeszkadza ale sama na sobie czy na Majce jakoś mam awersję, ale Tomek ma kilka zielonych t-shirtów i wygląda w nich całkiem dobrze :) i właśnie skojarzyłam że Maja ma zielony kocyk z żabką wiec w razie co to owinę Ja w kocyk i tak będzie siedziała na zlocie :-)

ja mam zielone ściany w domu:) Ale sama nie chodzę w zielonym, źle się czuję w tym kolorze. Marysia ma zielone śpiochy z żabką ale do kwietnia raczej z nich wyrośnie:)

reklama
Do góry