reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Dziewczynki, jako że termin naszego spotkania zbliża się wielkimi krokami zadzwoniłam do .... baby i szczerze mówiąc nie mam ochoty na pobyt w domkach u Anny, bo odnoszę wrażenie, że Pani robi nam grzeczność, iż chce nas przyjąć. Tak jak wyszło z wyliczeń poprosiłam o 3 pełne domki do zagospodarowania przez nas i się dowiedziałam, że na jeden to firmę ma na stałe która może i wyjeżdża na weekend a może i nie ( a jeśli tak to może i rzeczy zostawia ) więc do ostatniej chwili nie będzie wiedziała jak się sprawy mają. Może nam zaproponować coś w zamian skąd sygnał niani elektronicznej dochodzi - żadne to pocieszenie jak dla mnie.
Tak czy inaczej na ten moment jest kilka opcji - w zależności od ostatecznie chętnych osób - albo zdajemy się na łaskę i niełaskę Pani Anny z opcją, że zdecyduje się ilość osób na zapełnienie dwóch domków - czego nie wykluczam, więc niejako dalsze rozważania będą z bani albo szukamy czegość innego w okolicy.
W związku z tym moje pytanie a raczej dwa: kto ostatecznie na 99 % się pisze na wyjazd - termin 20 - 22.04. a drugie cenowo do jakiej kwoty nocleg byłby do przyjęcia przez Was. Bardzo proszę o szybki odzew, aby była jeszcze jakaś możliwość manewru w tym zakresie.

Ja z moimi chłopakami piszę się na 99% jeżeli okolice pozostaną bez zmian . Możemy szukać a jak nie to może być łaska p. Anny ( lepsze to niż nic)- czasem coś zapowiada się tragicznie a mimo to wypala;-)
Cenowo dla mnie 40 zł/ os. to satysfakcjonująca kwota. Jeśli akcja znacznie podrożeje, to ewentualnie jeden nocleg wchodzi w rachubę, bo zaraz po kwietniu maj i roczek a właściwie roczki jak dla nas ( jeden wyprawiamy w ZG, jeden tu i jeszcze Olkowy roczek);-)

my również na 99% jesteśmy. Aestima dobrze pisze, można się rozejrzeć za czymś innym a jak nie znadziemy to zawsze zostanie Pani Anna. Okolice jak dla mnie OK, oby nowe miejsce nie było bliżej morza ;-)

tak na szybko przed pracą:

1. Dom Noclegowy 7 Dni Grzeszczak Licheń Stary, w Licheniu Starym - opinie, dojazd, telefony, ceny - od razu mamy pielgrzymkę zaliczoną, choć wolałabym Świebodzin :-D

2. Pokoje Pod Lasem - Różopole, w Różopolu (ul. Fiołkowa 3) - tu mi się podoba, ale nie zagłębiałam się w szczegóły

3. Agroturystyka Złoty Łan - Konstantynowo, w Konstantynowie (Konstantynowo 17) - też miło wygląda

4. Gospodarstwo Agroturystyczne Ania I Filip - Izabelin, w Izabelinie (Izabelin 47) - tu w sumie też miło

ponieważ nasze grono stale się pomniejsza chyba nie musimy szukać wielkiego ośrodka...

Trasia, jesteś wielka. Licheń bym wykreśliła, bo byłam tam we wrześniu ( msza urodzinowa babci) i był dziki tłum:szok: Mega pełno aut, splin, etc.
Pozostałe miejsca wyglądają świetnie:)

reklama
Może każda w 1 miejsce zadzwoni? Tylko najpierw ustalmy rzeczywiście ile nas ostatecznie jedzie na 99% .
I ustalmy o co pytamy dzwoniąc. Taki plan rozmowy żeby nie dzwonić po 100 razy, bo ja znając siebie mogę nie zapytać o wiele, wiele rzeczy, które uznacie za istotne;-)

Do góry