reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Dziewczynki, jako że termin naszego spotkania zbliża się wielkimi krokami zadzwoniłam do .... baby i szczerze mówiąc nie mam ochoty na pobyt w domkach u Anny, bo odnoszę wrażenie, że Pani robi nam grzeczność, iż chce nas przyjąć. Tak jak wyszło z wyliczeń poprosiłam o 3 pełne domki do zagospodarowania przez nas i się dowiedziałam, że na jeden to firmę ma na stałe która może i wyjeżdża na weekend a może i nie ( a jeśli tak to może i rzeczy zostawia ) więc do ostatniej chwili nie będzie wiedziała jak się sprawy mają. Może nam zaproponować coś w zamian skąd sygnał niani elektronicznej dochodzi - żadne to pocieszenie jak dla mnie.
Tak czy inaczej na ten moment jest kilka opcji - w zależności od ostatecznie chętnych osób - albo zdajemy się na łaskę i niełaskę Pani Anny z opcją, że zdecyduje się ilość osób na zapełnienie dwóch domków - czego nie wykluczam, więc niejako dalsze rozważania będą z bani albo szukamy czegość innego w okolicy.
W związku z tym moje pytanie a raczej dwa: kto ostatecznie na 99 % się pisze na wyjazd - termin 20 - 22.04. a drugie cenowo do jakiej kwoty nocleg byłby do przyjęcia przez Was. Bardzo proszę o szybki odzew, aby była jeszcze jakaś możliwość manewru w tym zakresie.

Ja z moimi chłopakami piszę się na 99% jeżeli okolice pozostaną bez zmian . Możemy szukać a jak nie to może być łaska p. Anny ( lepsze to niż nic)- czasem coś zapowiada się tragicznie a mimo to wypala;-)
Cenowo dla mnie 40 zł/ os. to satysfakcjonująca kwota. Jeśli akcja znacznie podrożeje, to ewentualnie jeden nocleg wchodzi w rachubę, bo zaraz po kwietniu maj i roczek a właściwie roczki jak dla nas ( jeden wyprawiamy w ZG, jeden tu i jeszcze Olkowy roczek);-)

my również na 99% jesteśmy. Aestima dobrze pisze, można się rozejrzeć za czymś innym a jak nie znadziemy to zawsze zostanie Pani Anna. Okolice jak dla mnie OK, oby nowe miejsce nie było bliżej morza ;-)

tak na szybko przed pracą:

1. Dom Noclegowy 7 Dni Grzeszczak Licheń Stary, w Licheniu Starym - opinie, dojazd, telefony, ceny - od razu mamy pielgrzymkę zaliczoną, choć wolałabym Świebodzin :-D

2. Pokoje Pod Lasem - Różopole, w Różopolu (ul. Fiołkowa 3) - tu mi się podoba, ale nie zagłębiałam się w szczegóły

3. Agroturystyka Złoty Łan - Konstantynowo, w Konstantynowie (Konstantynowo 17) - też miło wygląda

4. Gospodarstwo Agroturystyczne Ania I Filip - Izabelin, w Izabelinie (Izabelin 47) - tu w sumie też miło

ponieważ nasze grono stale się pomniejsza chyba nie musimy szukać wielkiego ośrodka...

Trasia, jesteś wielka. Licheń bym wykreśliła, bo byłam tam we wrześniu ( msza urodzinowa babci) i był dziki tłum:szok: Mega pełno aut, splin, etc.
Pozostałe miejsca wyglądają świetnie:)

reklama
Może każda w 1 miejsce zadzwoni? Tylko najpierw ustalmy rzeczywiście ile nas ostatecznie jedzie na 99% .
I ustalmy o co pytamy dzwoniąc. Taki plan rozmowy żeby nie dzwonić po 100 razy, bo ja znając siebie mogę nie zapytać o wiele, wiele rzeczy, które uznacie za istotne;-)

Do góry