reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Zebrra - szkoda :-( Ilość chętnych zmniejsza się niestety z przyczyn różnych - dostaje info mailem.:-(
Izabela34 - są i większe pokoje. Skończy się pewnie tak, że weźmiemy 3 domki i się tam będziemy musiały jakoś bezkolizyjnie rozmieścić w pokojach o różnej wielkości. Myślę, że dwie noce wytrzymamy w komunie :-)

reklama
Dziewczyny my narazie też odpuszczamy wyjazd....ciężko z kasą...przykro mi bardzo ale na ten czas musimy odpuyścić...mam nadziejeże się to zmieni ale wątpię.

forever a czy my możemy sie zdecydować ostatecznie np na przełomie luty/marzec?
bo na teraz to nie jedziemy :-(
ale może będzie taka możliwość i wtedy byśmy sie dopisali

Misialina - szkoda :-(
Kati83 - pewnie będzie tak jak napisałam już - zabukuję domki i pomartwimy się póżniej czy je zapełnimy :happy: Nie czuję się w jakikolwiek sposób zobowiązana wobec Pani Anny.
Aestima - zabrzmiało smutno nieco :-(, jeszcze jest parę Dziewczyn które się nie odezwały odnośnie nowych warunków - jak będę miała ich decyzję, napiszę kto na tak, kto ze znakiem zapytania.

heh, no smutno, bo ciągle ktoś się wykrusza a piszesz, że niektóre wykruszają się mailowo i już kompletnie nie wiem kto jedzie. Ale my oczywiście tak:-) I mam nadzieję, że teraz zamiast odpadać, będzie nas przybywać:-)

No to na prośbę Aestimy i porządkowo lista chętnych na dziś:
1. Mrsmoon 2 + 1
2. Dubeltówka86 2 + 2
3. Silva 2 + 1
4. Nutria 2 + 3
5. Traschka 2 + 1
6. Aestima 2 + 1
7. Madzioolka 2 + 1
8. AGATA R 1
9. Izabela34 2 + 2
10.ja 1 + 1
Nie wiem co z Setaną bo nie podała mi maila oraz nie odpisywała na moje pytania na priv. :baffled:
Doggi - wprawdzie nie odpisała ale myślę, że do nas dołączy sądząc po innych mailach - zalatana jest nieco :-(
No i Kati83 - jak czytałyście.
Co myślicie o zabukowaniu 3 domków - są w nich 3 klitkowate dwójki z łazienką....oraz po dwie sypialnie (w jednej dwa pojedyncze łóżka, w drugiej 1 pojedyncze i 1 podwójne), salon z aneksem kuchennym (stała kanapa), łazienka.
Czyli jakby 9 zestawów. AGATA R jest elastyczna więc mogę ją np. do siebie przygarnąć - ale chrapię. :-pJak się ktoś jeszcze zdecyduje to się jakoś zorganizujemy, będziemy w kupie ale cenowo będzie korzystniej - najdrożej wyjdzie 40 zł od osoby za dobę. Co Wy na to ?
No i kwestia strojów okolicznościowych, zielonych oczywiście :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja na to jak na lato:-) Co do strojów- dziecko ubiorę na zielono, no problem, męża też, bo lubi i ma zielone, ale sama nie obiecuję:-p A i zieloną chustę i wózek mamy, więc mnie odzianą w inne barwy chyba już zniesiecie:tak:

Do góry