reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Zebrra - szkoda :-( Ilość chętnych zmniejsza się niestety z przyczyn różnych - dostaje info mailem.:-(
Izabela34 - są i większe pokoje. Skończy się pewnie tak, że weźmiemy 3 domki i się tam będziemy musiały jakoś bezkolizyjnie rozmieścić w pokojach o różnej wielkości. Myślę, że dwie noce wytrzymamy w komunie :-)

reklama
Dziewczyny my narazie też odpuszczamy wyjazd....ciężko z kasą...przykro mi bardzo ale na ten czas musimy odpuyścić...mam nadziejeże się to zmieni ale wątpię.

forever a czy my możemy sie zdecydować ostatecznie np na przełomie luty/marzec?
bo na teraz to nie jedziemy :-(
ale może będzie taka możliwość i wtedy byśmy sie dopisali

Misialina - szkoda :-(
Kati83 - pewnie będzie tak jak napisałam już - zabukuję domki i pomartwimy się póżniej czy je zapełnimy :happy: Nie czuję się w jakikolwiek sposób zobowiązana wobec Pani Anny.
Aestima - zabrzmiało smutno nieco :-(, jeszcze jest parę Dziewczyn które się nie odezwały odnośnie nowych warunków - jak będę miała ich decyzję, napiszę kto na tak, kto ze znakiem zapytania.

heh, no smutno, bo ciągle ktoś się wykrusza a piszesz, że niektóre wykruszają się mailowo i już kompletnie nie wiem kto jedzie. Ale my oczywiście tak:-) I mam nadzieję, że teraz zamiast odpadać, będzie nas przybywać:-)

No to na prośbę Aestimy i porządkowo lista chętnych na dziś:
1. Mrsmoon 2 + 1
2. Dubeltówka86 2 + 2
3. Silva 2 + 1
4. Nutria 2 + 3
5. Traschka 2 + 1
6. Aestima 2 + 1
7. Madzioolka 2 + 1
8. AGATA R 1
9. Izabela34 2 + 2
10.ja 1 + 1
Nie wiem co z Setaną bo nie podała mi maila oraz nie odpisywała na moje pytania na priv. :baffled:
Doggi - wprawdzie nie odpisała ale myślę, że do nas dołączy sądząc po innych mailach - zalatana jest nieco :-(
No i Kati83 - jak czytałyście.
Co myślicie o zabukowaniu 3 domków - są w nich 3 klitkowate dwójki z łazienką....oraz po dwie sypialnie (w jednej dwa pojedyncze łóżka, w drugiej 1 pojedyncze i 1 podwójne), salon z aneksem kuchennym (stała kanapa), łazienka.
Czyli jakby 9 zestawów. AGATA R jest elastyczna więc mogę ją np. do siebie przygarnąć - ale chrapię. :-pJak się ktoś jeszcze zdecyduje to się jakoś zorganizujemy, będziemy w kupie ale cenowo będzie korzystniej - najdrożej wyjdzie 40 zł od osoby za dobę. Co Wy na to ?
No i kwestia strojów okolicznościowych, zielonych oczywiście :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja na to jak na lato:-) Co do strojów- dziecko ubiorę na zielono, no problem, męża też, bo lubi i ma zielone, ale sama nie obiecuję:-p A i zieloną chustę i wózek mamy, więc mnie odzianą w inne barwy chyba już zniesiecie:tak:

Do góry