reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Mnie jest obojętne gdzie bede spała moge nawet " w sieni na gwozdziu". Ja poprosze o zakwaterowanie mnie w tym co zostanie bo ja bede sama wiec nie potrzebuje super warunków, a jeśli zostanie coś w wyższej cenie to oczywiście tez to biore. Dostosuje sie do wszystkiego.

reklama
dziewczyny jak my takie zgodliwe jesteśmy to może pod namioty pojedziemy? Tanio będzie :-) W kwietniu kiedyś byłam pod namiotem i nawet nie złapałam zapalenia płuc hehe:)

Trasia, dobre!:p

No bo tak naprawdę jak się chce, to nie ważne jakieś tam drobiazgi. Dwie noce przeżyjemy! A dwa dni razem zrekompensują wszystko!

no właśnie. Ja mam cichą nadzieję, że w nocy nie będziemy za dużo spać... Trasia zaczęła tak szczuć tymi piwami, że rozważam nawet odstawienie Młodego od cyca do zlotu, bądź podanie mm na wyjeździe!:tak::-D Także liczę na imprezkę:-p

forever​ dla nas dwójka klitka może być, najwyżej Młoda z nami się prześpi...byleby ogrzewanie było, bo w kwietniu różnie bywa...

reklama
Przepraszam, że tak późno, ale od dwóch tygodni się rehabilitujemy i czasami nie wiem w co ręce włożyć. Oczywiście my nadal nie odpuszczamy i liczę, że ten wyjazd nam wypali, więc my wciąż jesteśmy na TAK - dostosujemy się aczkolwiek nas będzie 4, więc dla nas coś większego by się przydało, bo ja jednak łóżeczko dla Mai będę musiała rozłożyć. Rozumiem, że już nic innego w grę nie wchodzi?
Zeberka - jakby coś służę pomocą, wiesz o czym mówię :**

A pod namiot to i chętnie ale jednak cieplejszy miesiąc poproszę :-)

Do góry