reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Mnie jest obojętne gdzie bede spała moge nawet " w sieni na gwozdziu". Ja poprosze o zakwaterowanie mnie w tym co zostanie bo ja bede sama wiec nie potrzebuje super warunków, a jeśli zostanie coś w wyższej cenie to oczywiście tez to biore. Dostosuje sie do wszystkiego.

reklama
dziewczyny jak my takie zgodliwe jesteśmy to może pod namioty pojedziemy? Tanio będzie :-) W kwietniu kiedyś byłam pod namiotem i nawet nie złapałam zapalenia płuc hehe:)

Trasia, dobre!:p

No bo tak naprawdę jak się chce, to nie ważne jakieś tam drobiazgi. Dwie noce przeżyjemy! A dwa dni razem zrekompensują wszystko!

no właśnie. Ja mam cichą nadzieję, że w nocy nie będziemy za dużo spać... Trasia zaczęła tak szczuć tymi piwami, że rozważam nawet odstawienie Młodego od cyca do zlotu, bądź podanie mm na wyjeździe!:tak::-D Także liczę na imprezkę:-p

forever​ dla nas dwójka klitka może być, najwyżej Młoda z nami się prześpi...byleby ogrzewanie było, bo w kwietniu różnie bywa...

reklama
Przepraszam, że tak późno, ale od dwóch tygodni się rehabilitujemy i czasami nie wiem w co ręce włożyć. Oczywiście my nadal nie odpuszczamy i liczę, że ten wyjazd nam wypali, więc my wciąż jesteśmy na TAK - dostosujemy się aczkolwiek nas będzie 4, więc dla nas coś większego by się przydało, bo ja jednak łóżeczko dla Mai będę musiała rozłożyć. Rozumiem, że już nic innego w grę nie wchodzi?
Zeberka - jakby coś służę pomocą, wiesz o czym mówię :**

A pod namiot to i chętnie ale jednak cieplejszy miesiąc poproszę :-)

Do góry