Mnie jest obojętne gdzie bede spała moge nawet " w sieni na gwozdziu". Ja poprosze o zakwaterowanie mnie w tym co zostanie bo ja bede sama wiec nie potrzebuje super warunków, a jeśli zostanie coś w wyższej cenie to oczywiście tez to biore. Dostosuje sie do wszystkiego.
reklama
traschka
Mama Marysi
dziewczyny jak my takie zgodliwe jesteśmy to może pod namioty pojedziemy? Tanio będzie :-) W kwietniu kiedyś byłam pod namiotem i nawet nie złapałam zapalenia płuc hehe
forever_young
Niemłoda mama Młodej
No chyba nie aż tak, moja stołeczna ciepłolubność mówi nie, no ale Ty zahartowana górskim powietrzem jesteś
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Dziewczynki, nie wszystkie z Was się określiły na nowych warunkach, czekam bo chcę zadzwonić do .... baby
zebrra
Potrójna mama :)
Na obecną chwilę jestem zmuszona zrezygnować z wyjazdu... Przepraszam...
reklama
Przepraszam, że tak późno, ale od dwóch tygodni się rehabilitujemy i czasami nie wiem w co ręce włożyć. Oczywiście my nadal nie odpuszczamy i liczę, że ten wyjazd nam wypali, więc my wciąż jesteśmy na TAK - dostosujemy się aczkolwiek nas będzie 4, więc dla nas coś większego by się przydało, bo ja jednak łóżeczko dla Mai będę musiała rozłożyć. Rozumiem, że już nic innego w grę nie wchodzi?
Zeberka - jakby coś służę pomocą, wiesz o czym mówię :**
A pod namiot to i chętnie ale jednak cieplejszy miesiąc poproszę :-)
Zeberka - jakby coś służę pomocą, wiesz o czym mówię :**
A pod namiot to i chętnie ale jednak cieplejszy miesiąc poproszę :-)
Podziel się: