reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

po 40 zł mniej więcej wychodzi... nie ma tragedii... no ale babka rzeczywiście niepoważna, chyba chce sobie zarobić na nas:) jeśli zdecydujecie się na to miejsce to ja tak czy siak jadę!

reklama
forever, a teych pokoi w domku po 80 zł ile jest?? Jakby co my się piszemy w dalszym ciągu, bo b. chcemy Was poznać!! Będziemy odkładać na ten wyjazd:tak:

To są te klity, o których pisała Blusia, że ciężko łóżeczko wstawić. :baffled: W wolnostojących domkach - 3 takowe są.
Domki zaklepałam w całości. Zobaczymy jak reszta się będzie zapatrywać, bo mi ręce opadły - mi to specjalnej różnicy nie robi, ale jak ktoś mi mówi najpierw 35 zł a potem wychodzi i 50 zł od osoby to jest meganiepoważny, no i się robi drożej, oby nie za drogo dla Niektórych z Was. Jedyny plus w tym wszystkim, że przy większych pokojach - właściwie największych - cena jest utrzymana co ważne dla tych które chcą przyjechać całą bandą np. Zebrra, Dubeltówka86. Koleżanka Blusi która też była w domkach u Anny napisała mi, że reszta pokoi jest w pewnej odległosci od domków, co wpływa niestety negatywnie na wieczorną integrację. :baffled:
To też mnie wścieka - że Pani ( a tak to jest jak się gada a nie pisze :eek: ) nie jest w stanie wypluć z siebie szczegółów - choćby odnośnie tych odległości mimo, że wielokrotnie jej mówiłam, iż chcemy być w kupie. Czy ja muszę sobie poszukać w necie mapy stelitarnej tego miejsca i w ten sposób obejrzeć ???? A potem wymusić lokalizację ? Poza tym wydaje mi się, że dla niej to bez znaczenia, a dla nas tak.
Cholernie trudno być dobrym i zadowolonym ze swojego działania kaowcem :eek:

JA nie będę łóżeczka wstawiać, chyba prześpi się mały z nami, a że klity, to bez przesady- te 2 nocki można chyba wytrzymać jakoś. To i pod namiotem się spało miesiąc czasu i się żyło;-) Ja biorę klitę:-)

To ja wstąpnie biorę dwupokojową czwórkę za 160zł/dobę (rozumiem, że to ta większa część domku, tak?), ale póki co wstępnie - sporo mi spadło na głowę i nie wiem jak będzie...
Zrobię jednak wszystko, zeby się stawić :)

Silva, Aestima, Madzioolka, Traschka - super że nie odpuszczacie :-) Mi też klita nie przeszkadza aby być razem na kupie - zobaczymy jak reszta :happy: Zebrra - mam nadzieję, że ogarniesz wszystko jednak.... powodzenia.:-)

reklama
Do góry