reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
To są te klity, o których pisała Blusia, że ciężko łóżeczko wstawić. W wolnostojących domkach - 3 takowe są.
Domki zaklepałam w całości. Zobaczymy jak reszta się będzie zapatrywać, bo mi ręce opadły - mi to specjalnej różnicy nie robi, ale jak ktoś mi mówi najpierw 35 zł a potem wychodzi i 50 zł od osoby to jest meganiepoważny, no i się robi drożej, oby nie za drogo dla Niektórych z Was. Jedyny plus w tym wszystkim, że przy większych pokojach - właściwie największych - cena jest utrzymana co ważne dla tych które chcą przyjechać całą bandą np. Zebrra, Dubeltówka86. Koleżanka Blusi która też była w domkach u Anny napisała mi, że reszta pokoi jest w pewnej odległosci od domków, co wpływa niestety negatywnie na wieczorną integrację.
To też mnie wścieka - że Pani ( a tak to jest jak się gada a nie pisze ) nie jest w stanie wypluć z siebie szczegółów - choćby odnośnie tych odległości mimo, że wielokrotnie jej mówiłam, iż chcemy być w kupie. Czy ja muszę sobie poszukać w necie mapy stelitarnej tego miejsca i w ten sposób obejrzeć ???? A potem wymusić lokalizację ? Poza tym wydaje mi się, że dla niej to bez znaczenia, a dla nas tak.
Cholernie trudno być dobrym i zadowolonym ze swojego działania kaowcem
Domki zaklepałam w całości. Zobaczymy jak reszta się będzie zapatrywać, bo mi ręce opadły - mi to specjalnej różnicy nie robi, ale jak ktoś mi mówi najpierw 35 zł a potem wychodzi i 50 zł od osoby to jest meganiepoważny, no i się robi drożej, oby nie za drogo dla Niektórych z Was. Jedyny plus w tym wszystkim, że przy większych pokojach - właściwie największych - cena jest utrzymana co ważne dla tych które chcą przyjechać całą bandą np. Zebrra, Dubeltówka86. Koleżanka Blusi która też była w domkach u Anny napisała mi, że reszta pokoi jest w pewnej odległosci od domków, co wpływa niestety negatywnie na wieczorną integrację.
To też mnie wścieka - że Pani ( a tak to jest jak się gada a nie pisze ) nie jest w stanie wypluć z siebie szczegółów - choćby odnośnie tych odległości mimo, że wielokrotnie jej mówiłam, iż chcemy być w kupie. Czy ja muszę sobie poszukać w necie mapy stelitarnej tego miejsca i w ten sposób obejrzeć ???? A potem wymusić lokalizację ? Poza tym wydaje mi się, że dla niej to bez znaczenia, a dla nas tak.
Cholernie trudno być dobrym i zadowolonym ze swojego działania kaowcem
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Ja też się piszę w dalszym ciągu jakby na dłużej to bym się wahała ale 2 noce są do przeżycia myślę
zebrra
Potrójna mama :)
To ja wstąpnie biorę dwupokojową czwórkę za 160zł/dobę (rozumiem, że to ta większa część domku, tak?), ale póki co wstępnie - sporo mi spadło na głowę i nie wiem jak będzie...
Zrobię jednak wszystko, zeby się stawić
Zrobię jednak wszystko, zeby się stawić
traschka
Mama Marysi
ja też mogę zająć klitkę, Marysia będzie spać z nami. Łóżęczka turystycznego i tak nie mamy.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Silva, Aestima, Madzioolka, Traschka - super że nie odpuszczacie :-) Mi też klita nie przeszkadza aby być razem na kupie - zobaczymy jak reszta Zebrra - mam nadzieję, że ogarniesz wszystko jednak.... powodzenia.:-)
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Mi potrzebne tylko 3 łóżka, metraż pokoi bez znaczenia, może być klitka, cena zaakceptowana więc na chwilę obecną piszę się :-)
reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
My też nie więc problemu nie będzieja też mogę zająć klitkę, Marysia będzie spać z nami. Łóżęczka turystycznego i tak nie mamy.
Podziel się: