reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

po 40 zł mniej więcej wychodzi... nie ma tragedii... no ale babka rzeczywiście niepoważna, chyba chce sobie zarobić na nas:) jeśli zdecydujecie się na to miejsce to ja tak czy siak jadę!

reklama
forever, a teych pokoi w domku po 80 zł ile jest?? Jakby co my się piszemy w dalszym ciągu, bo b. chcemy Was poznać!! Będziemy odkładać na ten wyjazd:tak:

To są te klity, o których pisała Blusia, że ciężko łóżeczko wstawić. :baffled: W wolnostojących domkach - 3 takowe są.
Domki zaklepałam w całości. Zobaczymy jak reszta się będzie zapatrywać, bo mi ręce opadły - mi to specjalnej różnicy nie robi, ale jak ktoś mi mówi najpierw 35 zł a potem wychodzi i 50 zł od osoby to jest meganiepoważny, no i się robi drożej, oby nie za drogo dla Niektórych z Was. Jedyny plus w tym wszystkim, że przy większych pokojach - właściwie największych - cena jest utrzymana co ważne dla tych które chcą przyjechać całą bandą np. Zebrra, Dubeltówka86. Koleżanka Blusi która też była w domkach u Anny napisała mi, że reszta pokoi jest w pewnej odległosci od domków, co wpływa niestety negatywnie na wieczorną integrację. :baffled:
To też mnie wścieka - że Pani ( a tak to jest jak się gada a nie pisze :eek: ) nie jest w stanie wypluć z siebie szczegółów - choćby odnośnie tych odległości mimo, że wielokrotnie jej mówiłam, iż chcemy być w kupie. Czy ja muszę sobie poszukać w necie mapy stelitarnej tego miejsca i w ten sposób obejrzeć ???? A potem wymusić lokalizację ? Poza tym wydaje mi się, że dla niej to bez znaczenia, a dla nas tak.
Cholernie trudno być dobrym i zadowolonym ze swojego działania kaowcem :eek:

JA nie będę łóżeczka wstawiać, chyba prześpi się mały z nami, a że klity, to bez przesady- te 2 nocki można chyba wytrzymać jakoś. To i pod namiotem się spało miesiąc czasu i się żyło;-) Ja biorę klitę:-)

To ja wstąpnie biorę dwupokojową czwórkę za 160zł/dobę (rozumiem, że to ta większa część domku, tak?), ale póki co wstępnie - sporo mi spadło na głowę i nie wiem jak będzie...
Zrobię jednak wszystko, zeby się stawić :)

Silva, Aestima, Madzioolka, Traschka - super że nie odpuszczacie :-) Mi też klita nie przeszkadza aby być razem na kupie - zobaczymy jak reszta :happy: Zebrra - mam nadzieję, że ogarniesz wszystko jednak.... powodzenia.:-)

reklama
Do góry