reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Larvunia - tak mi przykro :baffled:no ale zdrowie Frucia ważniejsze. Mam nadzieję, że następnym razem się uda. :tak:
No więc ja dokonałam podliczenia i z pewnym małym zaokrągleniem - nie wiem co z Saffi, Mamusią Czerwcową 2010, Ivoną83 i kat.j1 no i z Mysią23 oraz w ile sztuk Mrsmoon, Asinka85 oraz Nutria wyszło mi 45 osób bez czerwcowych maluchów.:szok: Zadzwoniłam do Pani, która ma podumać jak spełnić nasze oczekiwanie dotyczące ilości osób w pokoju, no i abyśmy w kupie były, jak to się cenowo ułoży ( wygląda na to, że więcej osobowe pokoje będą tańsze od głowy ) oraz odnośnie zaliczki. Ma się ogarnąć i do mnie oddzwonić.
Jako, że co do bardziej szczegółowych ustaleń przejdę na maile to Setana - podaj proszę adres na priv.
No i nieustająco czekam na deklaracje co do zasady i ilości w/w.

wow!!! dużo nas będzie:szok:mam nadzieję, że nikt się nie wykruszy
forever​ pisz nas jako 2+1, stary się opiera, ale ja go namówię;-)

Mój stary też się nie wyrywa do tego wyjazdu, ale nie ma wyjścia - ktoś musi mi pomóc się zapakować, rozpakować itp...;)

Hej, hej..

zaglądam tylko na chwilkę, u mamy...

Angel przede wszystkim przepraszam, odrazu nie miałam czasu odpisać, a później zapomniałam..:zawstydzona/y:

Jeżeli chodzi o zjazd...hmmm, bardzo chętnie bym pojechała, bardzo...ale jak tylko wspomniałam mężowi to tragedia - wymienił z 5 powodów od ręki dlaczego nie możemy jechać - a bo to jeszcze za zimno na takie wyjazdy, a to ma w weekend mecz, a do tego w piątek i sobota praca(jak firmę zostawić w największym sezonie), a że jak chcemy na wakacje jechać i elewacje na wiosnę zrobić to musimy trochę mniej szaleć z kasą, a tu wesele mamy jeszcze za 3 tyg i znowu kasa, chrzciny u mojego brata, a ja narazie na wychowawczy idę...dodał na koniec, że ja chce jechać, a może to jakaś sekta jest - normalnie mnie zamurowało, a później wybuchnęłam śmiechem...
Wiec na niego raczej liczyć nie mogę, sama nie pojadę z dwójką dzieci...bo nie dałabym rady z żadna pogadać, bo moje dzieciaki się uzupełniają w wypełnianiu mi czasu - jakby się umówiły..myślę, że to będzie jeszcze gorzej...

Myślę, ze potrzebuje czasu by go urobić, ale nie wiem czy przyjmie to na tyle dobrze, żeby później mi na wszelkie sposoby nie pokazywał jaki on to niezadowolony...

Narazie proszę zapiszcie mnie, jeżeli pojedziemy to wszyscy, czyli 2+2, pokój trzyosobowy będzie ok..ale na 100% nie jestem pewna...

z przykrością muszę to powiedzieć niestety nie spotkamy się na zlocie, ja odpadam na tą chwilę z powodów finansowych, strasznie chciałabym się z Wami spotkać i już sobie wyobrażam jak fajnie by to było ale niestety takie jest cholerne życie...
:-:)-:)-(

Mrsmoon i Mysia23 - powodzenia :-)
Silva - na coś się te chłopy przydają, ja przy wszelakich wyjazdach wykorzystuję Tatę Młodej jak mogę - zresztą rewelacyjnie Mu idzie, nie spodziewałam się, że mam tak pakowne auto :tak: Ja w kwietniu na miejscu myślę dać radę tylko liczę na Was w temacie przypilnowania Młodej.
Mamusia czerwcowa 2010 - tak mi przykro :sorry:

Raju dziewczyny wpadam, żeby zerknąć jak idą "przygotowania" do zlotu /sekty - padłam prawie ze śmiechu - wybacz Misia :-D/ i miałam nadzieję, że już żadna nie odpadnie. Szkoda, ale może jeszcze w niektórych przypadkach nic straconego?
Forever - mój mąż jest bardzo obrotny, Igor opieki non stop nie wymaga:blink:, więc jakby coś, oferuję swoją pomoc przy Krysi :-)
No i lecę na ogólny się z Wami przywitać i pożegnać znowu na parę dni :-/

Dziewczynki, ręce mi opadły i się same .....słowa cisną na usta :szok: - Pani wyceniła się następująco: pokój 6 os. 240 zł, pokój 4 osobowy jednopokojowy 140 zł, a dwupokojowy 160 zł, 2 osobowy w domku 80 zł, poza - 100 zł czyli tak wygląda cena ok. 35 zł z możliwością negocjacji. Już nie było rozmowy żeby pokoje były blisko siebie.
Decydujcie. Jeśli na nie, to ja z rezygnuję z roli kaowca bo w takich okolicznościach się po prostu nie da i już :no:.
Obiecałam się odezwać w ciągu 2 tyg., na razie mamy rezerwacje na tzw. gębę, ale miejsce to mi się zdecydowanie nie podoba.

reklama
Do góry