reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Ironia, miejsce super to fakt, ale chodyi bardyiej o to, yebz kaydz mia tak samo blisko-daleko... ;)

Forever, w tym pierwszym linku jest info, ze miejsc jest 42 - 3 pokoje 2os, 1 pokój 3os, 3 pokoje 4os, no i domki.. Pytanie ile w tym czasie będzie wolnych...

Blusia, no proszę czyli tam byłaś ;)
Na stronce piszą, ze jest jakiś mały plac zabaw
"Dla gości bezpłatny parking, boisko do siatkówki, mały plac zabaw, możliwy dostęp do internetu, teren ogrodzony, bezpieczny. "

Ostatnia edycja:
reklama
Ironia, miejsce super to fakt, ale chodyi bardyiej o to, yebz kaydz mia tak samo blisko-daleko... ;)

Forever, w tym pierwszym linku jest info, ze miejsc jest 42 - 3 pokoje 2os, 1 pokój 3os, 3 pokoje 4os, no i domki.. Pytanie ile w tym czasie będzie wolnych...

Blusia, no proszę czyli tam byłaś ;)
Na stronce piszą, ze jest jakiś mały plac zabaw
"Dla gości bezpłatny parking, boisko do siatkówki, mały plac zabaw, możliwy dostęp do internetu, teren ogrodzony, bezpieczny. "

Zebbra, masz rację komunikacyjne.:tak: No i o ja ślepa. :baffled: Myślę, że termin jest dość odległy, zaklepię w takim razie całość i w ciągu kilku dni trzeba się będzie zorganizować. Blusia - jaki świat jest mały....:happy2: To już będę wiedziała o co pytać.

No i super :) Mam nadzieję, że reszta dziewczyn też się przychyli :)

Kwiecień, to jest chyba "poza sezonem", tak? nie bardzo wiem, kiedy zaczyna się "sezon"... chyba w maju.. W każdym razie, na ich stronce jest info, że poza sezonem można negocjować...

Jeśli chodzi o domki kempingowe....hmmm....w kwietniu może być różnie - w nocy i nad ranem mogą być nawet przymrozki a w takich domkach raczej zimno i nie grzeją stale - dopiero jak przyjeżdżają goście to dają jakiś olejak lub farelkę.
Wiem coś o tym, bo czasami już w kwietniu jeżdziłam do domków kempingowych i naprawdę było mega zimno.
Ale póki co to tylko tak się wypowiedzialam :-)

To prawda, byłam kiedyś w październiku, ale zawiadomiłam włascicieli, że będę z maluchem (Jaśkiem). poprosiłam, zeby wczesniej nagrzali - nie było problemu... Chyba wszystko jest do dogadania...

Zebrra, wtedy chyba tylko jakaś piaskownica była zakrzaczona ;), ale my i tak z dzieciaczkami na tym trawniku koce rozłożyliśmy, zabawki i dzieciaki szalały. Tylko pogoda nam się zbytnio nie trafiła, bo zaczęło padać. A tam niestety żadnej sali nie było, żeby się całą kupą przenieść. Pamiętam, że wtedy pojechaliśmy do Konina na salę zabaw z dziećmi :)
Forever, jeśli będziesz dzwonić to zapytaj proszę o ten plac zabaw, czy faktycznie jest, bo ja naprawdę nie pamiętam żeby tam coś było, z wyjątkiem wspomnianej piaskownicy ;)

Jest jakaś taka fotka, małe to i niezbyt okazałe, ale coś tam jest ;)

plac-zabaw.JPG

zebrra bardzo mi się podoba to miejsce. Domki skoro całoroczne i ogrzewane to dadzą radę w kwietniu. Cena dobra, możemy negocjować spokojnie bo taka duża grupa poza sezonem to dla nich świetny interes. Ja jestem za!

reklama
No to dziewczynki na szybko - zarezerwowałam w Domkach u Anny nam 30 miejsc, z możliwością ich zwiększenia, cena 35 zł za dobę od osoby z perspektywą upustu. Plac zabaw jest jak na fotce, do oczka wodnego - niestety nieogrodzonego :-( - 60 m od tego placu. Do podgrzewanego jeziora 800 m, jest plaża. Utensylia grilowe we własnym zakresie ale jest sklep. Myślę, że już teraz żadna nie będzie marudzić na cenę - umówiłam się z Panią, iż określymy się do początku listopada ile osób dokładnie więc czekam na zgłoszenia a wtedy donegocjuję warunki. Pędzę dalej :-)
edit:żeby była jasność - poproszę o akces na priv z ilością osób i wskazaniem czy dzieci czy dorośli i mailem

Ostatnia edycja:
Do góry