reklama
katamisz
Fanka BB :)
Kurcze a ja tak bardzo chciałam się z Wami spotkać ale chyba nie będę w stanie finansowo mimo wszystko:-( W przyszłym roku w maju mamy komunię chrześnicy(mojego brata córy) ja jestem chrzestną a mój D chrzestnym.Trzeba będzie jechać do nich pod samą granicę Holenderską ok 1000 km w jedną stronę + prezent więc wypłuczemy się na maksa...
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Zebrra i reszta chętnych - dajcie mi proszę jeszcze dzień czy dwa na opisanie wszystkiego co ustalę z tym miejscem, ja jestem straszną szczególarą i mam zawsze milion pytań ( zresztą nie wyobrażam sobie inaczej aby później przed Wami oczami nie świecić ) - te o zniżki dla dzieci były na początku. Jak mi się pytania wyczerpią to będę chciała wszystko zbiorczo opisać i umieścić na wątku oraz wysłać na priv tym które mi podały maila. Chwili to również wymaga, a ja ostatnio w niedoczasie jestem wyjątkowym :-(
Katamisz - no szkoda :-( ale faktycznie sporo przedsięwzięcie - i komunikacyjne przed Wami.
Traschka - wypasioną pasmanterię zamknęli niestety ale jutro wybieram się do innej niemniej dobrej i będę się rozglądać za wszystkim co zielone. ;-) Rozumiem, że ten kolor będzie "obowiązywać" również Mamusie
No i wszystkie te które jeszcze chcą się spotkać a nie przysłały swojego maila ( poza Silvią, Nutrią, Ja - Zołzą których maile mam ) o akces - to mi baaardzo ułatwi organizacją
Katamisz - no szkoda :-( ale faktycznie sporo przedsięwzięcie - i komunikacyjne przed Wami.
Traschka - wypasioną pasmanterię zamknęli niestety ale jutro wybieram się do innej niemniej dobrej i będę się rozglądać za wszystkim co zielone. ;-) Rozumiem, że ten kolor będzie "obowiązywać" również Mamusie
No i wszystkie te które jeszcze chcą się spotkać a nie przysłały swojego maila ( poza Silvią, Nutrią, Ja - Zołzą których maile mam ) o akces - to mi baaardzo ułatwi organizacją
Ostatnia edycja:
traschka
Mama Marysi
okolice Konina chyba
traschka
Mama Marysi
marta a z twoich okolic chyba Madzioolka się wybiera!
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Marta ja jadę z mężem to bierz swojego i razem będziemy przystanki na trasie robić
reklama
Podziel się: