reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Kurcze a ja tak bardzo chciałam się z Wami spotkać ale chyba nie będę w stanie finansowo mimo wszystko:-( W przyszłym roku w maju mamy komunię chrześnicy(mojego brata córy) ja jestem chrzestną a mój D chrzestnym.Trzeba będzie jechać do nich pod samą granicę Holenderską ok 1000 km w jedną stronę + prezent więc wypłuczemy się na maksa...

Zebrra i reszta chętnych - dajcie mi proszę jeszcze dzień czy dwa na opisanie wszystkiego co ustalę z tym miejscem, ja jestem straszną szczególarą i mam zawsze milion pytań ( zresztą nie wyobrażam sobie inaczej aby później przed Wami oczami nie świecić :tak: ) - te o zniżki dla dzieci były na początku. :happy: Jak mi się pytania wyczerpią to będę chciała wszystko zbiorczo opisać i umieścić na wątku oraz wysłać na priv tym które mi podały maila. Chwili to również wymaga, a ja ostatnio w niedoczasie jestem wyjątkowym :-(
Katamisz - no szkoda :-( ale faktycznie sporo przedsięwzięcie - i komunikacyjne przed Wami.
Traschka - wypasioną pasmanterię zamknęli niestety ale jutro wybieram się do innej niemniej dobrej i będę się rozglądać za wszystkim co zielone. ;-) Rozumiem, że ten kolor będzie "obowiązywać" również Mamusie :-D
No i wszystkie te które jeszcze chcą się spotkać a nie przysłały swojego maila ( poza Silvią, Nutrią, Ja - Zołzą których maile mam ) o akces - to mi baaardzo ułatwi organizacją

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry