reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Kurcze a ja tak bardzo chciałam się z Wami spotkać ale chyba nie będę w stanie finansowo mimo wszystko:-( W przyszłym roku w maju mamy komunię chrześnicy(mojego brata córy) ja jestem chrzestną a mój D chrzestnym.Trzeba będzie jechać do nich pod samą granicę Holenderską ok 1000 km w jedną stronę + prezent więc wypłuczemy się na maksa...

Zebrra i reszta chętnych - dajcie mi proszę jeszcze dzień czy dwa na opisanie wszystkiego co ustalę z tym miejscem, ja jestem straszną szczególarą i mam zawsze milion pytań ( zresztą nie wyobrażam sobie inaczej aby później przed Wami oczami nie świecić :tak: ) - te o zniżki dla dzieci były na początku. :happy: Jak mi się pytania wyczerpią to będę chciała wszystko zbiorczo opisać i umieścić na wątku oraz wysłać na priv tym które mi podały maila. Chwili to również wymaga, a ja ostatnio w niedoczasie jestem wyjątkowym :-(
Katamisz - no szkoda :-( ale faktycznie sporo przedsięwzięcie - i komunikacyjne przed Wami.
Traschka - wypasioną pasmanterię zamknęli niestety ale jutro wybieram się do innej niemniej dobrej i będę się rozglądać za wszystkim co zielone. ;-) Rozumiem, że ten kolor będzie "obowiązywać" również Mamusie :-D
No i wszystkie te które jeszcze chcą się spotkać a nie przysłały swojego maila ( poza Silvią, Nutrią, Ja - Zołzą których maile mam ) o akces - to mi baaardzo ułatwi organizacją

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry