reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

nutria tak myślałam, że siostra Moniki, bo strasznie podobna, dlatego pytam:) ja laik nie jestem i powiem ci, że dostać się do tego konkursu to szczyt marzeń każdego skrzypka, tyle że większość skrzypków zdaje sobie sprawę, że to marzenie nierealne... To jak wejście na Mount Everest, tylko dla nalepszych. Podziwiam! I trzyma za nią kciuki, gra dziś wieczorem:)

reklama
Dziewczyny, jeśli będzie to koszt 40zł/os/noc, to ja jestem jak najbardziej za. Jedzenie jak dla mnie we własnym zakresie i również rezygnuję z gadżetów, bo 1000 razy bardziej zależy mi na spotkaniu z Wami niż na koszulce czy bodziaku...

To super Zebra, bardzo chcę Twoją rodzinkę poznać! :-) A te gadżety- ktoś tu pisał, ze fajnie gdybyśmy się wyróżniali (nasza grupa), to może umówimy się, ze w sobotę ubierzemy dzieciaki na podobny kolor (zielony, proszę, zielony!!;-)) czy coś, po co te bodziaki...

Ja raczej też się piszę, tylko u mnie problem będzie z dojazdem bo tyko pociąg wchodzi w grę, jeżeli znajdę jakieś dogodne połączenie z Suwałk do yyyy Konina????? to będzie dobrze tylko, czy ten ośrodek będzie daleko od stacji , bo jeśli blisko to zamówię sobie taxi, ale jak daleko to lipa:zawstydzona/y:No i ja z mamą muszę bo to ok 7 godzin jazdy:eek: Co do gadżetów to ja się dostosuję, chociaż podoba mi się pomysł Aestimy zielony górą:-) Mamusie też mogą na zielono:tak:

Dzięki Aestima, mam nadzieję, że nie będę musiała Twojego męża fatygować i taxi wystarczy, ale jeżeli jednak będzie daleko od stacji to chętnie skorzystam:tak:Bo baaaaardzo chciałabym być na tym zlocie:-)

O widzę że Aestima mnie uprzedziła już z ofertą :)

Tak wogóle to patrzyłam na połączenia pkp i do konina można praktycznie z każdego większego miasta dojechać: Wawa, Szczecin, Poznań, Kraków, Lublin, Białystok i jeszcze inne :)

odnośnie forumowych koszulek - podemuję się własnoręcznego zrobienia dla każdego małego użytkownika naszywki z logo forum i imieniem, może jeśli wystarczy czasu zrobię też naszywki dla mamuś z imieniem i nickiem. Nie będzie to nic oszałamiającego, ale pamiątka będzie. I za darmo:)

reklama
odnośnie forumowych koszulek - podemuję się własnoręcznego zrobienia dla każdego małego użytkownika naszywki z logo forum i imieniem, może jeśli wystarczy czasu zrobię też naszywki dla mamuś z imieniem i nickiem. Nie będzie to nic oszałamiającego, ale pamiątka będzie. I za darmo:)
I rzeczone będzie można przyszyć do zielonej koszulki. bodziaka czy tam co która będzie chciała :happy: I tak to byśmy temat gadżetów pamiątkowych opędziły :tak:. Ale choć może jakaś zrzuta na materiały ? Ja się piszę na to Traschka tylko powiedziec co i kiedy.
Madzioolka, Aestima - WIELKIE dzięki :-D, ja niestety z uwagi na gabaryty mojego pojazdu po dodaniu Młodej wraz z gadżetami nie nadaję się na odbierającego z dworca :sorry:

Do góry