reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

do kwietnia sporo czasu więc zdążę na pewno. Muszę tylko wcześniej wiedzieć kto będzie. Co do zrzuty na materiały, nie ma sensu:) Wydam na to grosze a wysyłanie przelewem 50gr od każdej będzie śmieszne:) Niech to będzie prezent ode mnie, ja lubię robić prezenty.

reklama
do kwietnia sporo czasu więc zdążę na pewno. Muszę tylko wcześniej wiedzieć kto będzie. Co do zrzuty na materiały, nie ma sensu:) Wydam na to grosze a wysyłanie przelewem 50gr od każdej będzie śmieszne:) Niech to będzie prezent ode mnie, ja lubię robić prezenty.

jesteś wielka :):)
Trasine gadżety będą najlepsze :):)

tylko nie wiem czy uda mi się ubrać wszystkich na zielono... ale postaramy sie. ;-)
:):)

Traschka - chodzi o zasadę :-) Mogę Ci jakieś zakupy tematyczne zrobić w stolycy tylko nie wiem co byś potrzebowała - nawet jutro wybieram się do takiej wypasionej pasmanterii tylko zupełnie nie wiem za czym się rozglądać ( poza tym, że zielone ma być ). Albo jeśli coś na Allegro wynajdziesz odpowiedniego czy gdziekolwiek indziej w necie to zapłacę. No a my robimy przegląd zielonych ubranek dla maluchów i dla siebie. :-D Ja ostatnio choruję na zielony trawiasty, ale każdy pretekst jest dobry aby pójść na zakupy :-D
Dubeltówka86 - no to ambitny plan masz :tak:

Forever, możesz mi podać namiary na tą miejscówkę po 40zł/dobę? Chcę się dowiedzieć, czy np. dla Jasia czy Wiki obowiązuje jakaś zniżka...
No, a poza tym w ogóle chciałabym zobaczyć to miejsce :)

Traschka - chodzi o zasadę :-) Mogę Ci jakieś zakupy tematyczne zrobić w stolycy tylko nie wiem co byś potrzebowała - nawet jutro wybieram się do takiej wypasionej pasmanterii tylko zupełnie nie wiem za czym się rozglądać ( poza tym, że zielone ma być ). Albo jeśli coś na Allegro wynajdziesz odpowiedniego czy gdziekolwiek indziej w necie to zapłacę. No a my robimy przegląd zielonych ubranek dla maluchów i dla siebie. :-D Ja ostatnio choruję na zielony trawiasty, ale każdy pretekst jest dobry aby pójść na zakupy :-D
Dubeltówka86 - no to ambitny plan masz :tak:

u nas też ostatnio rzut na zielone rzeczy :-)

reklama
Do góry