reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Kurde tu gwarno, a ja nie widziałam tego. Co do podziałów pokoju, to chyba na miejscu ustalimy. Ale jakieś jedzeniowe sprawy, to myślę, że na miejscu. Na pewno jakiś sklep będzie. A z tego co mi ta babka pisała, to jedynie podgrzać będzie gdzie, bo kuchnia sama przygotowuje jedzenie. Grill i ognisko jak najbardziej.

reklama
andariel u was fiutek u nas norbert spiewa w kółko....." wódka, wódka musi być":-D sie dziewczęta zdemoralizują:-D

Dziewczyny a czy w tym ośrodku jest jakaś alternatywa na złą pogodę??? jakaś sala w któej można byłoby posiedzieć, wszyscy razem?
Bo patrzyłam na prognozę i niestety nie wygląda to najlepiej..... ma padać... u mnie teraz tak leje że świata za oknem nie widać i tak ma być przez cały tydzień...

Z tego co wiem to jest sala. Ale nie dopytywałam co tam jest. Więc warto wziąć jakieś bloki, kredki itp. Ja czytałam, że w sb ma być ładnie i tego się trzymajmy :-)

reklama
Do góry