reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

nie przeceniajcie mojego norberta, może wasze zdolniachy juz i nawet czytaja ale mój Norbert takie rzeczy ma w dalekim poważaniu:-) niestety ku rozpczy swojej mamusi;/

ale Trasia masz głowe, ja nie umiiem takich rzeczy orgaznizować:/

reklama
Maja też literek nie czai, kompletnie jej nie interesują, woli cyfry :)
Ale pomysły Trasiu MEGA!!! Na prawdę super! JA nie mam głowy do wymyślania zabawa, zupełnie brak mi pomysłów i kreatywności ;/

Martuś nie rozpaczaj;-)
Madzioolka każdy ma głowę do czegoś innego, Ty przecież na innym polu masz pomysły i jesteś kreatywna!:tak:

i tak sobie myślę, że jak każda z nas weźmie coś typu hulajnoga, rowerek czy inne' zabawki', to dzieciaczki będą się wymieniały, wspólnie bawiły

oj dziewczyny, nie doceniacie waszych 3-latków. To w założeniu nie mają być zabawy dla dzieci które to wszystko potrafią tylko właśnie dla tych, które mogą się tego nauczyć. Przypominam, że uczę gry na skrzypcach 3-letnie dzieci i widzę jak cudownie działa zabawa w grupie na te maluchy:) Zobaczymy na miejscu, ale ja osobiście jakoś nie widzę tego, że nasze dzieci bawią się ladnie, wspólnie na rowerkach przez dwa dni bez zapewniania im z naszej strony jakiś atrakcji. Będą się pewnie nudzić i marudzić. Chyba, ze teraz to ja nie doceniam naszych trzylatków:))

Zobaczymy na miejscu, ale ja osobiście jakoś nie widzę tego, że nasze dzieci bawią się ladnie, wspólnie na rowerkach przez dwa dni bez zapewniania im z naszej strony jakiś atrakcji. Będą się pewnie nudzić i marudzić. Chyba, ze teraz to ja nie doceniam naszych trzylatków:))

buhahaha:-D

a ile nas w końcu będzie???

ja myślę,że takie zabawy dla nich to super sprawa, Norbert uwielbia biegać, wiec zawody w bieganiu tez byłyby fajne. zabawy w berka też sa fajne
nie oszukujmy sie,ale awantury na pewno będą:-) najgorzej ,że my jeszcze rowerka ani hulajnogi nie mamy, bo dopiero sie mielsimy zaopatrzyc na urodziny, ale kredy ,banki i inne pomysly, które każda ma i damy rade
my tez nie bedziemy mieli na glowie miliona obowiązków jak w domu, więc zostanie nam tylko zajmowanie sie dziecmi,
ognisko tez super sprwa, my ostatnio zrobilismy dzieciakom, moga patyki zbierać, jak będzie gdzie
wezme też badmintona

moze w sobote wieczorem grill - ja wezme miske i jakies skladniki na sałatke :) chociaz na tyle osob to chyba wiadro :D

a czy ktos tez jedzie tak jak my w piątek ?:-)

reklama
my też w piątek, ironia o której bedziecie? mi się uda zwolnić z pracy, bądź wezmę wolne, nie wiem jak mój M

Do góry