reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

ja wstępnie deklaruję babeczki :) a wstępnie dlatego że mnie nie ma czwartek piątek więc jak już to T będzie piekł jeśli Maja mu da :p

reklama
kochane to co mi przychodzi do głowy tak ogólnie
- kubki do picia :D
- talerzyki i sztucce jednorazowe
- cos slodkiego
- chleb
- keczupurki i inne sosiwa na mieso
- kiełbasy
- piwko nie wiem cydr czy cokolwiek ? co preferujecie - ja ostatnio piłam pyszny cydr nie lubelski jakis inne taki delikatny
- zabawki dla dzieciakow
- atrakcje dla dzieciaczkow ktos mowil o prześcieradle
- apteczka podreczna

kochane ile nas bedzie w ogole ? asinka pomozesz podliczyć ?

Ostatnia edycja:
dziewczyny z Asinka pogadam dziś ok 21 bo ona do 20 na kursie. I ustalimy co i jak to Wam napiszemy.
Ironia fakt talerzyki trzeba by było wziąć :tak:
+ jakieś kubki, bo na stronie żadnej informacji nie ma co do wyposażenia
Ja juz powoli odkładam rzeczy bo w czwartek mam jeszcze spotkanie komisji wyborczych przed wyborami więc wróce późno.
Ale na piątek mam urlop (jeszcze nie sprawdzałam czy podpisany ;-)) więc myślę, ze możemy wyjechać (Asinka) wcześniej niz planowałam. Powiedzmy, ze bedę u Ciebie ok 12? może być?

dziewczynki a co co picie w sensie trunkow bo wiem ze panowie tez pewnie będą - zapewne piwko a co powiecie na jakiś delikatny cydr ? :-)

Ja bym z jedzenie dużo nie brała. Przecież sklepy tam są. A co do zabawek dla dzieci czy jakichś atrakcji, to można się dogadać. A ja niestety ale nie jestem w stanie zrobić żadnych pyszności. Do pt.rana siedzę u teściowej :-/

reklama
my też będziemy w piątek wieczorem, pewnie ok 18.

Ironia ja na cyderek będę chętna:) Felka - cydr ma mniej % niż piwo, to taki soczek bardziej :)

Do góry