reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

ja wstępnie deklaruję babeczki :) a wstępnie dlatego że mnie nie ma czwartek piątek więc jak już to T będzie piekł jeśli Maja mu da :p

reklama
kochane to co mi przychodzi do głowy tak ogólnie
- kubki do picia :D
- talerzyki i sztucce jednorazowe
- cos slodkiego
- chleb
- keczupurki i inne sosiwa na mieso
- kiełbasy
- piwko nie wiem cydr czy cokolwiek ? co preferujecie - ja ostatnio piłam pyszny cydr nie lubelski jakis inne taki delikatny
- zabawki dla dzieciakow
- atrakcje dla dzieciaczkow ktos mowil o prześcieradle
- apteczka podreczna

kochane ile nas bedzie w ogole ? asinka pomozesz podliczyć ?

Ostatnia edycja:
dziewczyny z Asinka pogadam dziś ok 21 bo ona do 20 na kursie. I ustalimy co i jak to Wam napiszemy.
Ironia fakt talerzyki trzeba by było wziąć :tak:
+ jakieś kubki, bo na stronie żadnej informacji nie ma co do wyposażenia
Ja juz powoli odkładam rzeczy bo w czwartek mam jeszcze spotkanie komisji wyborczych przed wyborami więc wróce późno.
Ale na piątek mam urlop (jeszcze nie sprawdzałam czy podpisany ;-)) więc myślę, ze możemy wyjechać (Asinka) wcześniej niz planowałam. Powiedzmy, ze bedę u Ciebie ok 12? może być?

dziewczynki a co co picie w sensie trunkow bo wiem ze panowie tez pewnie będą - zapewne piwko a co powiecie na jakiś delikatny cydr ? :-)

Ja bym z jedzenie dużo nie brała. Przecież sklepy tam są. A co do zabawek dla dzieci czy jakichś atrakcji, to można się dogadać. A ja niestety ale nie jestem w stanie zrobić żadnych pyszności. Do pt.rana siedzę u teściowej :-/

reklama
my też będziemy w piątek wieczorem, pewnie ok 18.

Ironia ja na cyderek będę chętna:) Felka - cydr ma mniej % niż piwo, to taki soczek bardziej :)

Do góry