reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Hejka :-)
Dzwoniłam do mnie przed chwilą babka z tego ośrodka. Co ma nam przygotować do jedzenia, ile i jakich posiłków, bo musi coś kupić. Mam do Niej dzwonić dzisiaj wieczorem, więc zastanówmy się i napiszcie co i jak. A co do przyjazdów w pt.powołujcie się na mnie :-) jak ktoś chce dane, to na priv :-D haha

My, z racji długości trasy, raczej na miejscu jakiś prowiant zakupimy. Zresztą, jedzenie to tylko dodatek:) co do piwka to sama nie wiem bo generalnie ostatnio dawno już nie piłam i obawiam się tego samego co Felkaa;)
asinka - jeśli chodzi o mnie to ucieszą mnie (dobrze umyte) warzywa nadajace się na surowo do sałatki + owoce.

No właśnie nie wiem. W sumie musimy się określić, bo wiem, że tam jedzenia nie ma gdzie zrobić, jedynie podgrzać. A ona musi coś kupić, więc chce wiedzieć.

my też jedzenie sami kupujemy, myślę, że gdzieś w sklepie na miejscu
ale faktycznie pogoda zapowiada się niezbyt pozytywnie...

aha dziewczyny, która będzie z mężem?;-)

reklama
A Twoj maz tez bedzie? Chyba Ironia bedzie jeszcze z mezem? Kurcze bo mnie T przeswieci ze na babski sped go biore :p A Kati, bedzie z Marcinem??

Do góry