reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Hejka :-)
Dzwoniłam do mnie przed chwilą babka z tego ośrodka. Co ma nam przygotować do jedzenia, ile i jakich posiłków, bo musi coś kupić. Mam do Niej dzwonić dzisiaj wieczorem, więc zastanówmy się i napiszcie co i jak. A co do przyjazdów w pt.powołujcie się na mnie :-) jak ktoś chce dane, to na priv :-D haha

My, z racji długości trasy, raczej na miejscu jakiś prowiant zakupimy. Zresztą, jedzenie to tylko dodatek:) co do piwka to sama nie wiem bo generalnie ostatnio dawno już nie piłam i obawiam się tego samego co Felkaa;)
asinka - jeśli chodzi o mnie to ucieszą mnie (dobrze umyte) warzywa nadajace się na surowo do sałatki + owoce.

No właśnie nie wiem. W sumie musimy się określić, bo wiem, że tam jedzenia nie ma gdzie zrobić, jedynie podgrzać. A ona musi coś kupić, więc chce wiedzieć.

my też jedzenie sami kupujemy, myślę, że gdzieś w sklepie na miejscu
ale faktycznie pogoda zapowiada się niezbyt pozytywnie...

aha dziewczyny, która będzie z mężem?;-)

reklama
A Twoj maz tez bedzie? Chyba Ironia bedzie jeszcze z mezem? Kurcze bo mnie T przeswieci ze na babski sped go biore :p A Kati, bedzie z Marcinem??

Do góry