reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
ironia - kawał dobrej roboty, kobieto:tak:

Podziemia oraz bunkier kolejowy szczegolnie mnie interesują, choć nie wiem czy dzieciaki podzielą moje zainteresowanie:blink:w razie czego zostają śmierdziele -żubry;-)

Wiecie, tak naprawdę wszystko kwestia pogody - jak bedzie ładnie, to wiele można zobaczyć, jak np.będzie lało (wiadomo jak to jest u nas z pogodą) to już gorzej. Ciekawe czy jest tam dostępna jakaś sieć.

Okazuje się że dobrze zrobiłam rezerwując tylko jeden nocleg bo właśnei się dowiedziałąm że czwartek-piatek przed samym zlotem spędzę w bieszczadach służbowo czyli w piatek wieczorem szybka zmiana walizki w sobota rano w drogę :)

dziewczyny mam pytanie .....czy bierzecie dzieciakom jakies zabawki, jak tak to jakie a po drugie czy szykujemy jakies jedzenie wspolne??? tzn czy robimy jakiegos grlla, czy robimy inne jakies smakołyki wspolnie? nie wiem jak to wyglądało na ostatnim zlocie

reklama
o też chetnie sie dowiem :) ja sie zastanawiam czy nie wziasc rowerka biegowego dla mlodego - musze tylko zestaw ochronny dokupic :) a jak nie taki to 3 kołowy zeby bylo nam łatwiej jezdzic na spacerki z zabawek chyba nie bardzo - chyba ze bierzemy to moge cos przytachac :)

grill to dobry pomysł :D asinka jak jest w tym osrodku bedziemy mialy gdzie cos przygotowac czy sie dzielimy co kto przygotowuje

my w piatek pewnie pojedziemy - asinka czy babka mowila ze mozna juz w piatek popoludniu ? czy ktos wtedy tez juz jedzie ?

a jak wasi panowie sa nastawieni do wyjazdu :)

Do góry