reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
ironia - kawał dobrej roboty, kobieto:tak:

Podziemia oraz bunkier kolejowy szczegolnie mnie interesują, choć nie wiem czy dzieciaki podzielą moje zainteresowanie:blink:w razie czego zostają śmierdziele -żubry;-)

Wiecie, tak naprawdę wszystko kwestia pogody - jak bedzie ładnie, to wiele można zobaczyć, jak np.będzie lało (wiadomo jak to jest u nas z pogodą) to już gorzej. Ciekawe czy jest tam dostępna jakaś sieć.

Okazuje się że dobrze zrobiłam rezerwując tylko jeden nocleg bo właśnei się dowiedziałąm że czwartek-piatek przed samym zlotem spędzę w bieszczadach służbowo czyli w piatek wieczorem szybka zmiana walizki w sobota rano w drogę :)

dziewczyny mam pytanie .....czy bierzecie dzieciakom jakies zabawki, jak tak to jakie a po drugie czy szykujemy jakies jedzenie wspolne??? tzn czy robimy jakiegos grlla, czy robimy inne jakies smakołyki wspolnie? nie wiem jak to wyglądało na ostatnim zlocie

reklama
o też chetnie sie dowiem :) ja sie zastanawiam czy nie wziasc rowerka biegowego dla mlodego - musze tylko zestaw ochronny dokupic :) a jak nie taki to 3 kołowy zeby bylo nam łatwiej jezdzic na spacerki z zabawek chyba nie bardzo - chyba ze bierzemy to moge cos przytachac :)

grill to dobry pomysł :D asinka jak jest w tym osrodku bedziemy mialy gdzie cos przygotowac czy sie dzielimy co kto przygotowuje

my w piatek pewnie pojedziemy - asinka czy babka mowila ze mozna juz w piatek popoludniu ? czy ktos wtedy tez juz jedzie ?

a jak wasi panowie sa nastawieni do wyjazdu :)

Do góry