reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
JA jestem za tym aby nie była to zbyt droga impreza, bo wiadomo święta i roczek w okolicy;-):tak:
1 rodzina= 1 pokój, hmm... Myślałam, że się bardziej zintegrujemy;-) ALe w sumie może być. Ja nie wiem jeszcze czy z mężem czy bez- jak Wy bierzecie ogon ze sobą, to ja też, jak Wy nie to i ja nie:-) Dostosujemy się;-)

Dziewczyny, to gospodarstwo agroturystyczne do którego napisałam podało mi cenę 40 zł od osoby - bez wyżywienia oczywiście. Niestety nie raczyli napisać czy dotyczy to też maleństw no i nie wiem iloosobowe są pokoje pod kątem chętnych. Oczekuję na Wasze opinie odnośnie jedzenia - czy każdy wszystko we własnym zakresie czy tylko śniadania czy sam obiad itp. - oczywiście to zależy czy będą takowe możliwości - mam na myśli ośrodek wczasowy. Któryś wystawił ofertę weekendową 190 zł od osoby z posiłkami. Tak czy inaczej napiszę do koleżanki Blusi która była w tym gospodarstwie jak tam jest - wielkość pokoi, jak z posiłkami - gł. możliwością upichcenia ( mam na myśli dorosłych oczywiście ).
Dobrze by było abyście mi podały górną granicę jaką byłybyście w stanie zapłacić za wyjazd - bez kosztów dojazdu oczywiście - pamiętając o koszcie koszulek i body:-)

Ale ze mnie *******a dopiero zobaczyłam wątek spotkaniowy. Ja się pisze sama bez terrorystów i nadzorcy; termin jest mi obojętny bo zajęcia na uczelni odstępie koledze. Ide dokładnie doczytac o co chodzi z mailem do FOREVER.

Jeżeli chodzi o kwestie żywieniowe to wydaje mi się ze obiad wystarczy ze względu na to ze dzieciaczki budzą się o rożnych porach, starsze dzieci maja rożne upodobania i nie dogodzi się każdemu. Tak samo z kolacja. Podejrzewam, ze będziemy chciały zrobić jakiegoś grilla wieczorem więc kolacje tez odpadna:-) Co do ceny to 190 za cały weekend z posiłkami to nie jest tak źle chyba:confused2:

Ja też myślę, że wystarczy obiad. Na kolację jakiś grill a śniadanko może we własnym zakresie? Jakieś jogurciki itp;-)

190 od os. dla mnie też może być, choć myślę, że może uda się taniej coś znaleźć, bo ta cena nie uwzględnia przecież koszulek i body czyli 2 noclegi (80zł) i jedzenie (110 zł)- hmm jeśli zdecydujemy się tylko na obiad, to jedzenie powinno wyjść nieco taniej ;-)

Ostatnia edycja:
Ja jeśli już jechałabym z M. Myślę, że nasi panowie doskonale spędziliby wspólnie czas:) Zawsze też mogą zabrać nasze dzieci a spacer a my w tym czasie wyskoczyć na basenik czy coś w tym stylu, mieć chwilę tylko dla nas:)

Ja niestety odpadam dziewczyny, przeliczyłam i przy naszej piątce, nawet, jeśli nie musiałabym płacić za Bartka, to za sam pobyt wyszłoby 760zł + paliwo ok. 250zł + koszulka, bodziak + jakaś kasa na "atrakcje", wychodzi przynajmniej z 1200zł. Nie stać mnie na taki wydatek tuz przed roczkiem i wakacjami...

reklama
A może zrezygnujemy z koszulek/ bodziaków? I zamiast obiadu też może być grill, nie, każda jakąś sałatkę przywiezie;-)? Kurcze, sto razy bardziej zależy mi na Was niż na jakiejś głupiej koszulce, a ludzie się będą wykruszać, bo podróż itp też kosztuje .

Do góry