reklama
Aestima
Fanka BB :)
JA jestem za tym aby nie była to zbyt droga impreza, bo wiadomo święta i roczek w okolicy;-)
1 rodzina= 1 pokój, hmm... Myślałam, że się bardziej zintegrujemy;-) ALe w sumie może być. Ja nie wiem jeszcze czy z mężem czy bez- jak Wy bierzecie ogon ze sobą, to ja też, jak Wy nie to i ja nie:-) Dostosujemy się;-)
1 rodzina= 1 pokój, hmm... Myślałam, że się bardziej zintegrujemy;-) ALe w sumie może być. Ja nie wiem jeszcze czy z mężem czy bez- jak Wy bierzecie ogon ze sobą, to ja też, jak Wy nie to i ja nie:-) Dostosujemy się;-)
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
czy wiadomo jaki to bylby koszt?
właśnie, wiadomo juz chociaż tak mniej więcej??
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Dziewczyny, to gospodarstwo agroturystyczne do którego napisałam podało mi cenę 40 zł od osoby - bez wyżywienia oczywiście. Niestety nie raczyli napisać czy dotyczy to też maleństw no i nie wiem iloosobowe są pokoje pod kątem chętnych. Oczekuję na Wasze opinie odnośnie jedzenia - czy każdy wszystko we własnym zakresie czy tylko śniadania czy sam obiad itp. - oczywiście to zależy czy będą takowe możliwości - mam na myśli ośrodek wczasowy. Któryś wystawił ofertę weekendową 190 zł od osoby z posiłkami. Tak czy inaczej napiszę do koleżanki Blusi która była w tym gospodarstwie jak tam jest - wielkość pokoi, jak z posiłkami - gł. możliwością upichcenia ( mam na myśli dorosłych oczywiście ).
Dobrze by było abyście mi podały górną granicę jaką byłybyście w stanie zapłacić za wyjazd - bez kosztów dojazdu oczywiście - pamiętając o koszcie koszulek i body:-)
Dobrze by było abyście mi podały górną granicę jaką byłybyście w stanie zapłacić za wyjazd - bez kosztów dojazdu oczywiście - pamiętając o koszcie koszulek i body:-)
Ale ze mnie *******a dopiero zobaczyłam wątek spotkaniowy. Ja się pisze sama bez terrorystów i nadzorcy; termin jest mi obojętny bo zajęcia na uczelni odstępie koledze. Ide dokładnie doczytac o co chodzi z mailem do FOREVER.
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Jeżeli chodzi o kwestie żywieniowe to wydaje mi się ze obiad wystarczy ze względu na to ze dzieciaczki budzą się o rożnych porach, starsze dzieci maja rożne upodobania i nie dogodzi się każdemu. Tak samo z kolacja. Podejrzewam, ze będziemy chciały zrobić jakiegoś grilla wieczorem więc kolacje tez odpadna:-) Co do ceny to 190 za cały weekend z posiłkami to nie jest tak źle chyba
Aestima
Ja też myślę, że wystarczy obiad. Na kolację jakiś grill a śniadanko może we własnym zakresie? Jakieś jogurciki itp;-)
190 od os. dla mnie też może być, choć myślę, że może uda się taniej coś znaleźć, bo ta cena nie uwzględnia przecież koszulek i body czyli 2 noclegi (80zł) i jedzenie (110 zł)- hmm jeśli zdecydujemy się tylko na obiad, to jedzenie powinno wyjść nieco taniej ;-)
190 od os. dla mnie też może być, choć myślę, że może uda się taniej coś znaleźć, bo ta cena nie uwzględnia przecież koszulek i body czyli 2 noclegi (80zł) i jedzenie (110 zł)- hmm jeśli zdecydujemy się tylko na obiad, to jedzenie powinno wyjść nieco taniej ;-)
Ostatnia edycja:
traschka
Mama Marysi
Ja jeśli już jechałabym z M. Myślę, że nasi panowie doskonale spędziliby wspólnie czas Zawsze też mogą zabrać nasze dzieci a spacer a my w tym czasie wyskoczyć na basenik czy coś w tym stylu, mieć chwilę tylko dla nas
zebrra
Potrójna mama :)
Ja niestety odpadam dziewczyny, przeliczyłam i przy naszej piątce, nawet, jeśli nie musiałabym płacić za Bartka, to za sam pobyt wyszłoby 760zł + paliwo ok. 250zł + koszulka, bodziak + jakaś kasa na "atrakcje", wychodzi przynajmniej z 1200zł. Nie stać mnie na taki wydatek tuz przed roczkiem i wakacjami...
reklama
Aestima
A może zrezygnujemy z koszulek/ bodziaków? I zamiast obiadu też może być grill, nie, każda jakąś sałatkę przywiezie;-)? Kurcze, sto razy bardziej zależy mi na Was niż na jakiejś głupiej koszulce, a ludzie się będą wykruszać, bo podróż itp też kosztuje .
Podziel się: