reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
Dziewczynki, ja się na maj nie mogę pisać na ten moment, bo czeka mnie komunia chrześniaka a jak się dowiem kiedy - obiecano, że do końca września to będzie - to organizuję sobie wyjazd z Młodą w cieplejszy klimat. I czasu brak i wrażeń za dużo będzie no i muszę jako samotna matka z etatem i własną działalnością jeszcze o pracy pamiętać. Zresztą nigdy nie będzie tak żeby wszystkim pasowało. :baffled:

A może tak przed roczkami- bo od maja się zaczną i ciągle komuś nie będzie pasowało, Ja jestem za końcówką kwietnia:)

No to mamy zgodę na wykorzystanie logo BB na koszulkach żeby nie było, że nic nie dzieje się w temacie. :tak:
Tak jak napisałam poproszę wstępnie zainteresowane o adresy mailowe na priv ( do 30.10. ), tu zamierzam wrzucać tylko informacje "z pola walki" i zapraszam wszystkich do dyskusji ogólnej w temacie - szczegóły wszelakie mailowo.
No i Pomocniczki mile widziane.... :tak: Ostatnio szaleństwo u mnie :crazy:

Dziewczyny, dostałam odpowiedź z miejsca polecanego przez Blusię no i jakoś mój entuzjazm do niego nieco zmalał z uwagi na wyjątkową syntetyczność odpowiedzi. No ale jest inna kwestia - otóż zrobiłam sobie listę Zainteresowanych wstępnie - Kuma napisała, że z uwagi na ślub przyjaciółki raczej nie, część była za majem - tj.
1. Larvunia
2. Madzioolka
3. Saffi
4. Mysia23
5. Doris : - )
6. Mamusia Czerwcowa 2010
7. Dubeltówka86
8. Silva
9. Traschka
10. _Angel_
11. AgataT
12.Misialina
13.kat.j1
14.Ironia
15.Ja - Zołza
16.Mrsmoon
17.Andariel
18.kati83
19.Blusia
20.Katamisz
21.Aestima
22.Ivona83
23.Zebrra
24.Nutria
25.Izabela34
26.Asinka85
27.ja
a w tamtym miejscu jest li tylko 10 pokoi :baffled: W związku z tym nie chcę aby dla którejś zabrakło miejsca w związku z tym bardzo bym prosiła o w miarę ostateczne deklaracje, bo jeśli wszystkie będą chętne to trzeba będzie małego hotelu poszukać - na priv dostałam jak na razie 3 adresy mailowe. Może przy okazji piszcie w max. ile sztuk - dużych i małych - chcecie przybyć.
Woda w pobliżu jest :tak:

reklama
Dokładnie tak. :-)
Co do kwestii noclegowych wymyśliłam że jedna rodzina jeden pokój - głównie po to aby nieśpiące z jakiś przyczyn Maluchy nie budziły reszty, aczkolwiek jeśli są Chętne na inne konfiguracje to proszę o info co mi ułatwi rezerwację ( występują pokoje 2 i więcej osobowe ). W związku z tym stwierdziłam, że trzeba poszukać miejsc w ośrodkach wypoczynkowych jako z reguły większych no i znalazłam kilka nad - uwaga uwaga! :-p podgrzewanym - jeziorem w okolicach Konina - muszę do nich napisać tylko pytanie jaką formułę jeśli chodzi o posiłki wybieramy. Czekam więc na uwagi w tym i wszelkich innych zjazdowych tematach tutaj natomiast na priv na adresy mailowe.

Do góry