reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
to jak to bedzie kwiecien to ja tak nie do konca wiem czy nam sie uda..zwlaszcza ze to taki okres u M w pracy kiedy maja duzo imprez zwiazanych z transplantologia wiec moze byc ze nie bede miala z kim przyjechac :-(

dla mnie 20-22 kwiecień pasuje idealnie:-) forever jak mozesz to wyslij mina pw maila zebym mogła się zgłosic:tak:
Co do miejsca to dla mnie obojętnie byle by blisko na dworzec PKP było;-)

Ostatnia edycja:
pogadam z moim Marcinem ale wydaje mi się że będzie chetny, ciężko powiedzieć czy 22 kwietnia będzie pasować mam nadzieję że tak, zobaczymy też jak będzie wyglądać to finansowo wiadomo że jest to uzależnione od miejsca bo im dalej tym drożej ale nie ukrywam że strasznie chciałabym się z Wami spotkać na żywo i już wyobrażam sobie te spotkanie :D

buuuu :(( u mnie chyba nie wypali. Przyjaciółka 28 kwietnia wychodzi za mąż więc pewnie 22 kwietnia będzie wieczór panieński. Ale to dopiero okaże się w przyszłym roku w okolicach kwietnia właśnie.

To u mnie tez niestety nie wyjdzie, Elena ma 21.04 ma urodziny i nie odpusci imprezy nawet na rzecz wyjazdu do Polski.

mi na dzien dzisiejszy wszystko jedno, puki co... nie wiem co bedzie w maju ani w czerwcu u mnie. Jak rozkrece biznes to nie wiem czy przyjade... ale nakrecam juz mojego ze jedziemy w 4ke :-D ze ponurkuje i takie tam ;-) Zycie pokaze, ale puki co jedziemy :tak:

reklama
ja też wolałabym w maju bo 21 kwietnia będzie pierwsza rocznica śmierci mojej babci i chciałabym być na nabożeństwie... może 11-13 maja bo wcześniejszy zahacza o długi weekend majowy?

Do góry