reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
My mamy urlop od 30 lipca do 15 sierpnia, z tym że od 4 do 11 sierpnia mamy wynajety dom na Marurach, na pozostałe dni nie mamy planów więc jestem czasowa :)

INSTRUKCJA OBSŁUGI - czyli jak pobrać cały album z picasy (czyli np od Madziooliki)
1. pobrać i zainstalować na komputerze program - picasa (np tu jest dostępny: Picasa) albo wygooglać;)
2. zrestartować przeglądarkę (zamknąć i otworzyć ponownie, chyba, że podczas instalacji programu była wyłączona)
3. wejść na stronę galerii zdjęć
4. wybrać opcję "pobierz"/"download" (co tam kto ma) a następnie "pobierz do programu picasa
i tam juz jest wszystko opisane. jest opcja " pobierz wszystko"

Zdjęcia zapiszą się na Waszym dysku. więc później możecie spokojnie odinstalować picasę, by nie zaśmiecała Wam dysku.

Jak coś komuś nie wychodzi, to zapraszam na prv.

ps. forever - to dobrze, że ząbek wreszcie wylazł. no i od razu lepiej, jak przyczyna znana. Piotruś tez to jedzenie, co gogryźć nie trzeba to je teraz świetnie. też obstawiam zęby...

To może się spykniemy jakoś nad bałtykiem na ok tydzień? Na tyle jedziemy, bo więcej Michał nie może wziąć urlopu:wściekła/y: I sierpień bym chciała, żeby mały już chodził ( jednak przeraża mnie to raczkowanie i ślinienie ośrodkowej podłogi). Noclegu będziemy w miarę tanieggo szukać- ostatnio mieliśmy świetną i tanią miejscówę w rewie, ale tam już nie chcemy jechać.

ja jestem za, tylko muszę znać termin, żeby A sobie wcześniej w pracy urlop zaklepał, w zasadzie, to już teraz byłoby dobrze to zrobić

Dziewczyny tylko moje zdjęcia picasowa są małe, zmneijszałam bo inaczej dodzis by sie wgrywały. Jak bedziemy wrzucac na serwer to będą juz w oryginalncyh rozmiarach

reklama
Już jestem :-)My będziemy w Polsce od 23 czerwca do 4 sierpnia z czego do 14 lipca z Darkiem, później jeżeli by się udało to z mamą bym przyjechała bo jak ostatnio tylko pociąg wchodzi w grę (no chyba że to bedzie do 14 lipca to z Darkiem samochód wynajmiemy):tak:

Do góry