reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Ok, to podpytam M. mojego, nie wiem kiedy urlop może brać. A może na hel?? Albo jakaś wioska blisko trójmiasta- pojedziemy sobie do gdańska na wycieczkę:-)

reklama
My w zeszłym mieszkaliśmy właśnie w domu w którym 4 pokoje były- trzeba czegoś w ten deseń szukać. A może groupon coś oferuje ciekawego?? Uwaga- wszyscy szukamy, termin: początek sierpnia???? Pojedzie kto będzie mógł, mam nadzieję zbierze się ekipka:)

halo! miał być limit 3 postów na poniedziałek na osobę! chyba zapomniałyście ... ;-) :rofl2:

a. no my się nie piszemy na wyjazd nadmorski.. w wakacje to w Tatry pojedziemy.

natomiast będziemy w Sopoceie za 3 tygodnie (16-19.05). :)

Ostatnia edycja:
QUOTE=forever_young;8491020]:rofl2: tajnos agentos ;-)[/QUOTE]

buhahaha
dziewuszki zdjęcia superaśne, moje ulubione to jak stoicie z rządku z wózkami i jak dzieciaczki siedzą na podłodze (to chyba jakaś świetlica?):-):-):-)
Madzioolka tyle fotek ma, że pomalutku je obejrzę:-)

co do wakacji to my bierzemy urlop w 2poł sierpnia

Chyba ciężko się będzie wstrzelić aby pasowało wszystkim, ale jak Wam się uda ta sztuka magiczna i znaleźć coś fajnego - 4 pokojowe mieszkanie ( 3 sypialnie + salon ) w którym sami swoi to się piszę :-p Moja meta jest trudna dla małego dziecka a dla samotnej matki z takowym w szczególności.

reklama
Do góry