reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Ok, to podpytam M. mojego, nie wiem kiedy urlop może brać. A może na hel?? Albo jakaś wioska blisko trójmiasta- pojedziemy sobie do gdańska na wycieczkę:-)

reklama
My w zeszłym mieszkaliśmy właśnie w domu w którym 4 pokoje były- trzeba czegoś w ten deseń szukać. A może groupon coś oferuje ciekawego?? Uwaga- wszyscy szukamy, termin: początek sierpnia???? Pojedzie kto będzie mógł, mam nadzieję zbierze się ekipka:)

halo! miał być limit 3 postów na poniedziałek na osobę! chyba zapomniałyście ... ;-) :rofl2:

a. no my się nie piszemy na wyjazd nadmorski.. w wakacje to w Tatry pojedziemy.

natomiast będziemy w Sopoceie za 3 tygodnie (16-19.05). :)

Ostatnia edycja:
QUOTE=forever_young;8491020]:rofl2: tajnos agentos ;-)[/QUOTE]

buhahaha
dziewuszki zdjęcia superaśne, moje ulubione to jak stoicie z rządku z wózkami i jak dzieciaczki siedzą na podłodze (to chyba jakaś świetlica?):-):-):-)
Madzioolka tyle fotek ma, że pomalutku je obejrzę:-)

co do wakacji to my bierzemy urlop w 2poł sierpnia

Chyba ciężko się będzie wstrzelić aby pasowało wszystkim, ale jak Wam się uda ta sztuka magiczna i znaleźć coś fajnego - 4 pokojowe mieszkanie ( 3 sypialnie + salon ) w którym sami swoi to się piszę :-p Moja meta jest trudna dla małego dziecka a dla samotnej matki z takowym w szczególności.

reklama
Do góry