reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Boże ale wam zazdroszczę!Obejrzałam wszystkie możliwe zdjęcia,te na FB też.Są genialne.Strasznie żałuje że nie mogłam z wami być.Ale na kolejny zlot jak najbardziej się piszę.Teraz wiem na czym stroje i jak wszystko zorganizować żeby być z wami.
Dzieciaczki są prze słodkie a wy takie laski,normalnie tylko w jeszcze większe kompleksy powpadałam.
Widać zlot naprawdę udany.

reklama
oooo ale super. Zdjecia obejrzałam, Madziolki zostały, czyli w sumie tak jakbym nie obejrzała bo od Madziolki zdjęć masa, no ale to super bo uwielbiam zdjęcia. oczywiscie nie bedę oryginalna jak napisze ze ogromnie wam zazdroszczę i napiszę że się piszę na kolejny wyjazd. Suuuper dziewczyny, dzieciaczkowe zdjęcia odjazd:-)

T do mnie pisze:
"mój facebook
wyglada jak choink dzisiaj
non stop powiadomineia
non stop ktoś coś lajkuje
:D
"

Z wyjazdem letnim to my pewnie bysmy przed tymi naszymi mazurami zawitali może na dwa dni, tak luźno myslę, nei wiem co na to T, ale jemu sie tez bardzo podobało na zlocie wiec mysle ze nei powinnam go długo namawiać :)

Dziewczyny ja też mam flaka wiszącego zamiast brzycha tylko go ściskam skutecznie :-) ale wątpie żebym zdecydowała się na założenie stwoju kąpielowego, to zdecydowanie nei jest widok do pokazywania ludziom ;/

nutria codziennie oglądam...ja mam problem ze słodyczami - dzień bez to dzień stracony...stąd opona rośnie...
ale się następny zjazd szykuje!!! uuuuu....będzie się działo:-D

Mrsmoon - chyba w aucie masz tą oponę ...
Madzioolka - no nie żartuj.... :szok: A co ja powinnam powiedzieć ? A rozebranie się do kostiumu czeka mnie w ciągu tygodnia :baffled:
Z obu Was laski :-D - szczupłe, długie nogi. Mam nadzieję, że Młoda będzie taka - po Tacie :-p
A co do spotkania to myślę tak: weekendowo i dla tych co z południa to wrzesień w środku Polski, a jak się uda zgrać parę osób to sierpień nad morzem na ile kto może :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Madzoolka poszalałaś ze zdjęciami, ale przejrzałam wszystkie:-) Rozpoznałam wszystkie mamusie i wszystkie dzieciolki, a nawet facetów chyba dobrze dopasowałam:-D
Chyba nie ma na naszym forum mamy która byłaby w pełni usatysfakcjonowana ze swojego ciała, a nie wiem dlaczego.....mój D mówi, że 3/4 atrakcyjności to pewność siebie, także cycki w górę i wskakiwać w bikini:tak:
Forever Twoja Krysia to taka kruszyneczka przy innych, i wydaje sie taka kochana, że zacałować ją można:tak:
moon mi zięcia podebrala:zawstydzona/y::eek::-)

Do góry